Premium στα παράγωγα – Πτώση 1,77% στην αγορά

Premium στα παράγωγα – Πτώση 1,77% στην αγορά

Υψηλότερα βλέπουν την αγορά οι επενδυτές στα παράγωγα - Πληροφορίες για επικείμενη  προαιρετική δημόσια πρόταση για την μετοχή του ΟΠΑΠ - Αναστάτωση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς από επιστολή της Emma Delta

xrimatistirio
Το συμβόλαιο του Δείκτη FTSE διαπραγματεύεται με premium 2% 2257 μονάδες απο την υποκειμενη αγορά (2211 στο χρηματιστήριο) και η αγορά πέφτει 1,78% με τις τραπεζικές μετοχές να χάνουν έως 5.4%.

Με άλλα λόγια, οι επενδυτές στα παράγωγα βλέπουν την αγορά υψηλότερα, ενω ταυτόχρονα την ίδια στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται προαιρετική δημόσια πρόταση για την μετοχή του ΟΠΑΠ και μάλιστα με υψηλό premium.

Βουτιά 5,4% για την μετοχή της Alpha bank στα 1,742 ευρώ. Βουτιά 5,17% για την Eurobank στα 0,844 ευρώ. Πτώση 4,07% για την Πειραιώς στα 3,106 ευρώ.

Πτώση 2,31% για την Βιοχάλκο στα 4,22 ευρώ. Πτώση πάνω απο 2% για την Motor Oil και Μπέλα στα 23,42 ευρώ και 18,27 αντίστοιχα. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 40, 7 εκατ. ευρώ.

Επιστολή της Emma Delta για μετοχικές αλλαγές προκάλεσε αναστάτωση

Η επιστολή της Emma Delta, που εστάλη προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, καθώς ανέφερε μετοχικές αλλαγές.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε την αναστολή διαπραγμάτευσης, καθώς ερευνήθηκε εαν προκύπτει θυέμα Δημόσιας πρότασης εξαιτίας των μετοχικών αλλαγών.

Η διαπύπωση, λοιπόν, της επιστολής και η νομική της ερμνηνεία έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση γενικότερα στο χρηματιστήριο, καθώς ακόμα δεν είναι ευκρινές εαν υπάρχει Δημόσια πρόταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης