Να προχωρήσει γρήγορα η έρευνα για τη Folli Follie ζητά η Fosun

follie

H ασάφεια και η αβεβαιότητα συνεχίζονται παρασύροντας την αξιοπιστία του ελληνικού χρηματιστηρίου

Με την ασάφεια και την αβεβαιότητα να συνεχίζεται γύρω από την υπόθεση της Folli Follie, παρασύροντας την αξιοπιστία του ελληνικού χρηματιστηρίου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για να διασώσει τα προσχήματα αποφάσισε να υποβάλλει έγκληση κατά της εταιρείας.

Στο μεταξύ, πηγές κοντά στη Fosun έλεγαν ότι ζητούν από τις εποπτικές και δικαστικές αρχές να προχωρήσουν την έρευνα με γρήγορους ρυθμούς για να προστατεύσουν τα συμφέροντα των μετόχων.

Ταυτόχρονα οι ίδιες πηγές εξέφραζαν τη βαθιά τους ανησυχία για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την μηνυτήρια αναφορά που προτίθεται να καταθέσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά την αποτυχία της εταιρείας να παράσχει τα οικονομικά στοιχεία που ζητήθηκαν.

Τέλος, προσέθεταν ότι το μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της Folli Follie που εκπροσωπεί τη Fosun έχει πάρει σειρά μέτρων προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των μετόχων.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Merc-brand-100

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση της επιτυχίας για μια εταιρεία, από την ανάδειξή της ως μια από τις πιο πολύτιμες μάρκες παγκοσμίως. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε πόσο αξίζει το σήμα των premium εταιρειών, με βάση τη νεότερη έρευνα για το 2018 της Brand Finance.

sadadx

«Θα υπάρχουν εκπλήξεις στην τοποθέτησή του, η οικονομία δεν είναι παιχνίδι διαρροών, ούτε για άσχετους που μιλάνε τελευταία χωρίς να έχουν βασικές οικονομικές γνώσεις», λένε συνομιλητές του κ. Στουρνάρα

13
5c328a_enfia

Στην υπηρεσία του ΕΝΦΙΑ οι νέες τιμές - Η κυβέρνηση υποσχόταν μειώσεις, αλλά ετοιμάζει αυξήσεις φόρων - Παίρνει από πολλούς, δίνει σε λίγους - Σε ποιες περιοχές θα πληρώσουν μεγαλύτερο ΕΝΦΙΑ - Αναλυτικοί πίνακες και παραδείγματα

28