Να προχωρήσει γρήγορα η έρευνα για τη Folli Follie ζητά η Fosun

follie

H ασάφεια και η αβεβαιότητα συνεχίζονται παρασύροντας την αξιοπιστία του ελληνικού χρηματιστηρίου

Με την ασάφεια και την αβεβαιότητα να συνεχίζεται γύρω από την υπόθεση της Folli Follie, παρασύροντας την αξιοπιστία του ελληνικού χρηματιστηρίου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για να διασώσει τα προσχήματα αποφάσισε να υποβάλλει έγκληση κατά της εταιρείας.

Στο μεταξύ, πηγές κοντά στη Fosun έλεγαν ότι ζητούν από τις εποπτικές και δικαστικές αρχές να προχωρήσουν την έρευνα με γρήγορους ρυθμούς για να προστατεύσουν τα συμφέροντα των μετόχων.

Ταυτόχρονα οι ίδιες πηγές εξέφραζαν τη βαθιά τους ανησυχία για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την μηνυτήρια αναφορά που προτίθεται να καταθέσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά την αποτυχία της εταιρείας να παράσχει τα οικονομικά στοιχεία που ζητήθηκαν.

Τέλος, προσέθεταν ότι το μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της Folli Follie που εκπροσωπεί τη Fosun έχει πάρει σειρά μέτρων προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των μετόχων.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

main_stournaras

Στην επίτευξη του στόχου αυτού, όπως διευκρίνισε, αυξημένη συμβολή αναμένεται να έχουν οι πωλήσεις δανείων, οι εισπράξεις δανείων, η ρευστοποίηση εξασφαλίσεων και οι επιτυχείς ρυθμίσεις δανείων

5
tsipras_merkel

Το Βερολίνο ανοίγει «παράθυρο» για να μην περικοπούν οι συντάξεις αναφέρει το πρακτορείο – Η κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ είναι διατεθειμένη να στηρίξει τα σχέδια του Τσίπρα εφόσον ανάψει «πράσινο φως» η Κομισιόν

23