Να προχωρήσει γρήγορα η έρευνα για τη Folli Follie ζητά η Fosun

follie

H ασάφεια και η αβεβαιότητα συνεχίζονται παρασύροντας την αξιοπιστία του ελληνικού χρηματιστηρίου

Με την ασάφεια και την αβεβαιότητα να συνεχίζεται γύρω από την υπόθεση της Folli Follie, παρασύροντας την αξιοπιστία του ελληνικού χρηματιστηρίου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για να διασώσει τα προσχήματα αποφάσισε να υποβάλλει έγκληση κατά της εταιρείας.

Στο μεταξύ, πηγές κοντά στη Fosun έλεγαν ότι ζητούν από τις εποπτικές και δικαστικές αρχές να προχωρήσουν την έρευνα με γρήγορους ρυθμούς για να προστατεύσουν τα συμφέροντα των μετόχων.

Ταυτόχρονα οι ίδιες πηγές εξέφραζαν τη βαθιά τους ανησυχία για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την μηνυτήρια αναφορά που προτίθεται να καταθέσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά την αποτυχία της εταιρείας να παράσχει τα οικονομικά στοιχεία που ζητήθηκαν.

Τέλος, προσέθεταν ότι το μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της Folli Follie που εκπροσωπεί τη Fosun έχει πάρει σειρά μέτρων προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των μετόχων.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

greece

Tα επικαιροποιημένα στοιχεία που ανήρτησε χθες η Παγκόσμια Τράπεζα για τις επιδόσεις 214 χωρών το 2017, δείχνουν ότι η Ελλάδα κατρακύλησε στον δείκτη «κυβερνητικής αποτελεσματικότητας» από την 96η θέση στην 101η της λίστας

26
tourismos

Πάνω από το ήμισυ των στερεών αποβλήτων που προέρχονται από τον τουριστικό τομέα στην Ελλάδα θα μπορούσε, μέσα από βέλτιστες πρακτικές, να οδεύει κάθε χρόνο προς την ανακύκλωση, ενώ παράλληλα μπορούν να γίνουν προσπάθειες για να μειωθούν τα οργανικά απόβλητα.

pipe_gas

Στην ατζέντα της κυβέρνησης ξαναμπαίνει δύο χρόνια μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τα Σκόπια, ο αγωγός φυσικού αερίου, ο οποίος είχε υπογραφεί μεταξύ του ΔΕΣΦΑ και της κρατικής εταιρείας της γείτονας χώρας ΜΕR. Πρόκειται για τον αγωγό που θα ξεκινάει από την Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης και θα καταλήγει στη FYROM, προσφέροντας μία εναλλακτική πηγή προμήθειας φυσικού αερίου για την χώρα, η οποία σήμερα εξαρτάται από το Ρωσικό αέριο.

turkish_central_bank

Μετά τις επαφές του Τούρκου υπ. Οικονομικών Αλμπαϊράκ στο Βερολίνο και μια εβδομάδα πριν την πολυαναμενόμενη επίσκεψη Ερντογάν στη Γερμανία ο γερμανικός Τύπος εστιάζει στην Τουρκία και τις γερμανοτουρκικές σχέσεις

2
wall_ole

Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,32% ή 86 μονάδων στις 26.742, ο S&P κατέγραψε απώλειες μόλις 0,04% στις 2.929 μονάδες και ο Nasdaq κινήθηκε χαμηλότερα 0,51% στις 7.986 μονάδες