«Βουτιά» στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Με πτώση 1,6% το κλείσιμο

4352785

Στις στις 810,72 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης

“Βαρύ” το κλίμα που διαμορφώθηκε στο χρηματιστήριο τόσο από τη νέα κατάρρευση της μετοχής της Folli- Follie, όσο και από το σορτάρισμα στην μετοχή της ΔΕΗ.

Η αμφισβήτηση, όμως, βασικών μεγεθών στην Folli- Follie δημιουργεί κλίμα καχυποψίας, φημών που παρασύρει κι άλλες εταιρείες. Άλλωστε, η αναφορά του manager του Fund κ. Greco για “σάπια” μήλα στην ελληνική αγορά αφήνει πολλά περιθώρια στην φαντασία όλων. Το βαρύ κλίμα επιβεβαιώθηκε και απο την πορεία των τραπεζικών μετοχών οι οποίες δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν τα κέρδη τους.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 1,60% στις 810,72 μονάδες. Βουτιά 29,98% στην Folli -Follie στα 7,52 ευρώ – αν και έγινε προσπάθεια αγορών η οποία έφθασε την μετοχή στο -18%, αλλά τελικά δεν διατηρήθηκε.

Με βουτιά 10,09% έκλεισε η μετοχή της ΔΕΗ στα 2,30 ευρώ καθώς συνεχίζεται το short στον τίτλο. Πτώση 0,78% για την Alpha Bank στα 2,048 ευρώ. Η μετοχή της Εθνικής έχασε 3,35% στα 0,30 ευρώ.

Με πτώση 2,26% η Eurobank στα 0,95 ευρώ. Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας έχασε 3,88% στα 3,268 ευρώ. Βουτιά 4,05% για τον Οπαπ στα 9,355 ευρω. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 65,4 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 15 εκατ. ευρώ αφορούσαν την μετοχή της Folli- Follie.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ioannis

Είναι που θα ανέβαινε το ΧΑΑ και θα κολυμπούσαμε στο χρήμα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

folli-follie

Αναθεωρημένο επιχειρηματικό πλάνο για την πλήρη αναδιοργάνωση της χρηματοοικονομικής της λειτουργίας εκπονεί η εταιρεία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, σχετικά με τη νέα αιτηση υπαγωγής της σε καθεστώς προστασίας 

komision_arthro

«Η εισήγηση που έγινε δεκτή αφορούσε την κατάργηση του μέτρου της περικοπής των συντάξεων», λένε κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών και συνεπώς το μέτρο καταργείται, δεν αναβάλλεται - Δεν υπήρξαν ενστάσεις επί του σχεδίου προϋπολογισμού του 2019 λένε οι ίδιες πηγές - Η τελική απόφαση αναμένεται στο Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου

143
apergia

Οι συνομιλίες ξεκινούν αύριο το μεσημέρι με την Συνομοσπονίδα να έχει αποφασίσει αποχή - Χαρακτηρίζει τον καθορισμό κατώτατου μισθού ως κατάλυση του δικαιώματος των εργαζομένων να διαπραγματεύονται συλλογικά και ελεύθερα