Πήγαν να περάσουν λαθραία 25 εκατομμύρια τσιγάρα από το λιμάνι του Πειραιά

2369914

Στα 4,9 εκατ. ευρώ υπολογίζεται η «λεία» για το κύκλωμα

Δυο εμπορευματοκιβώτια που περιείχαν 25.400.000 τεμάχια τσιγάρα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χθες, 13 Απριλίου, στο Γ΄ Τελωνείο Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τσιγάρα κρύβονταν ενώ σε κοντέινερ τα οποία,, σύμφωνα με τα φορτωτικά έγγραφα, είχαν δηλωθεί ως «Πάτωμα laminate» και «Γεωργικά μηχανήματα». Τα τσιγάρα είχαν προορισμό την FYROM μέσω του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Τα 15.600.000 τσιγάρα ήταν μάρκας «GOLD MOUNT» Super slims silver και άλλα 9.800.000 τεμάχια τσιγάρα είχαν σήμα «ROYAL BLUE». Οι αναλογούντες δασμοί και φόροι ανέρχονται στα 3.015.005,02 και 1.894.041,61 ευρώ αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fgfXL

Ως δείγμα ενθαρρυντικό για το μέλλον και την αναγέννηση της ναυπηγοεπισκευής στην Ελλάδα, εν όψει και της πώλησης των ναυπηγείων της Ελευσίνας και του Σκαραμαγκά, θεωρεί ο Μιχάλης Λάμπρος, από τα εμπειρότερα στελέχη της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, τη δραστηριοποίηση του Νεωρίου υπό της ΟΝΕΧ.

waaw_XL

Τη μετεξέλιξη του ομίλου SIA εντός της επόμενης τριετίας από εξειδικευμένο παίκτη επεξεργασίας καρτών στην ανάδειξη του σε πανευρωπαϊκό leader στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών και της τεχνολογίας θέτει ο διευθύνων σύμβουλος Νικόλα Κορντόνε με την ενεργοποίηση του μεσοπρόθεσμου πλάνου ανάπτυξης που εγκρίθηκε απ' το ΔΣ.