Αυξήθηκε 0,7% η δύναμη του εμπορικού στόλου το Φεβρουάριο

fevbs

Η Ολική Χωρητικότητα του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου, ωστόσο, παρουσίασε μείωση κατά 2,4%

Αύξηση κατά 0,7% παρουσίασε η Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου το Φεβρουάριο σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ. Ωστόσο η Ολική Χωρητικότητα του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, παρουσίασε μείωση κατά 2,4%.
emporikaFeb18b


Για να διαβάσετε αναλυτικά τα στοιχεία πατήστε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Παναγιώτης

Ειναι ο μόνος κλάδος της οικονομίας που δεν εξαρτάται απο τους ανίκανους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, δρά στις διεθνείς αγορές και δεν εξαρτάται απο την νομοθεσία που διέπει την ελληνική επιχειρηματικότητα. Εάν ο κλάδος είχε εξάρτηση απο τους Καρανικαίους και απο τους νόμους του Αλέξη θα είχε καταστραφεί αυτήν την τετραετία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

leonardo_ar

Με «όχημα» ένα από τα πιο γνωστά ακίνητα του κέντρου της Αθήνας κι αναζητώντας εδώ και καιρό το δρόμο της εισόδου του στην ελληνική αγορά, ο όμιλος Ισραηλινών συμφερόντων της Fattal Group έδωσε το υψηλότερο τίμημα χθες για την μακροχρόνια μίσθωση του πρώην ξενοδοχείου Esperia στην οδό Σταδίου και αναδείχθηκε έτσι προτιμητέος επενδυτής.

stathakis

Μενού από λιγνίτη, τιμολόγια και ιδιωτικοποιήσεις περιλαμβάνει η σημερινή συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη, με τους εκπροσώπους των θεσμών, η οποία πραγματοποιείται στην σκιά του προχθεσινού ναυαγίου του διαγωνισμού και στην απόφαση για παράταση υποβολής δεσμευτικών προσφορών έως τις 6 Φεβρουαρίου.