Huawei Ελλάς: Τα deals που επιδιώκουν οι Κινέζοι στην Ελλάδα

Huawei Ελλάς: Τα deals που επιδιώκουν οι Κινέζοι στην Ελλάδα

Πληροφορίες αναφέρονται σε κινητικότητα εκ μέρους των Κινέζων για μεγάλο διαγωνισμό παροχής smartphones στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά και πλήθος δουλειών στο Δημόσιο

Huawei Ελλάς: Τα deals που επιδιώκουν οι Κινέζοι στην Ελλάδα
Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απεχθάνεται την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Ωστόσο, στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Οικονομίας» έπρεπε να παραβρεθεί η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά για να μην προκύψει γκρίνια από την κυβερνητική απουσία. Οι δε υπουργός και υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου και Αλέξανδρος Χαρίτσης αντίστοιχα είναι διαρκώς απόντες, όπως για παράδειγμα στο φόρουμ του ECR Hellas ή σε άλλες διοργανώσεις κύρους. Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα σχέδια που ανακοινώνει η Huawei. Πρόσφατα, σε συνέδριό της που... μύριζε από μακριά η προοπτική να πάρουν δουλειές οι Κινέζοι από τη χώρα μας και δη από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκε σε υψηλό επίπεδο, με την παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά και του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσου.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρονται σε κινητικότητα εκ μέρους των Κινέζων για μεγάλο διαγωνισμό παροχής smartphones στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά και πλήθος δουλειών στο Δημόσιο. Με διευθύνοντα στη χώρα μας τον κ. Τόνι Μπάο, ο ασιατικός γίγαντας φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλύτερα από άλλους τα κουμπιά μιας αριστερής, τουλάχιστον στο όνομα, κυβέρνησης. Το πώς να προσκαλούν δηλαδή σε εκδηλώσεις και να συνομιλούν στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων με μια κυβέρνηση που δεν συναντά καν τους Ελληνες επιχειρηματίες. Καταπώς φαίνεται η ιδεολογική συγγένεια του κινεζικού κομμουνισμού με τα έντονα καπιταλιστικά στοιχεία και του ελληνικού σοσιαλισμού με τη μνημονιακή απόχρωση δίνει περισσότερα περιθώρια επαφών.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης