ΔΝΤ: Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την Ελλάδα στην προσπάθειά της

ΔΝΤ: Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την Ελλάδα στην προσπάθειά της

«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι έτοιμο να εργαστεί με τις ελληνικές αρχές και τους Ευρωπαίους εταίρους για να βοηθήσει να προχωρήσει η σημαντική αυτή προσπάθεια για την Ελλάδα», αναφέρει το Ταμείο

ΔΝΤ: Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την Ελλάδα στην προσπάθειά της
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι έτοιμο να εργαστεί με τις ελληνικές αρχές και τους Ευρωπαίους εταίρους για να βοηθήσει να προχωρήσει η σημαντική αυτή προσπάθεια για την Ελλάδα.

Τα παραπάνω ανέφερε την Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Ταμείο, Τζέρι Ράις, σχολιάζοντας τις εξελίξεις αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα και την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Αθήνας και των πιστωτών της, έπειτα και από τη συμμετοχή της επικεφαλής του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ στις συζητήσεις για την Ελλάδα.

Ολόκληρη η δήλωση του Ράις:

«Μετά τη συμμετοχή της γενικής διευθύντριας στις συνομιλίες για την Ελλάδα που διεξήχθησαν στις Βρυξέλλες ενημέρωσε το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ για το αποτέλεσμα, όπως αποτυπώνεται στην ανακοίνωση των ηγετών της Ευρωζώνης που δημοσιεύτηκε νωρίτερα σήμερα. Το ΔΝΤ είναι έτοιμο να εργαστεί από κοινού με τις ελληνικές αρχές και τους Ευρωπαίους εταίρους για να βοηθήσει να προχωρήσει αυτή η σημαντική προσπάθεια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης