Η κρουαζιέρα βάζει πλώρη για 35.000.000 επιβάτες

Η κρουαζιέρα βάζει πλώρη για 35.000.000 επιβάτες

Η Μαρία Δεληγιάννη, διευθύντρια Ανατολικής Μεσογείου της CLIA, μιλά για όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση των παγκόσμιων ηγετών της κρουαζιέρας στη Γένοβα

mdeligianni
Στη Γένοβα της Ιταλίας συγκεντρώθηκαν οι παγκόσμιοι ηγέτες της κρουαζιέρας με εκπροσώπους κυβερνήσεων ανά την Ευρώπη για να συζητήσουν το μέλλον της κρουαζιέρας, κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κρουαζιέρας της Διεθνούς Ενωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA). Η CLIA, ο παγκόσμιος φορέας της κρουαζιέρας, εκπροσωπεί σήμερα 55 πλοιοκτήτριες εταιρείες με 303 κρουαζιερόπλοια που συνιστούν πάνω από το 95% της παγκόσμιας επιβατικής χωρητικότητας.

Στην ατζέντα του συνεδρίου ήταν οι δράσεις του κλάδου για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών μέχρι το 2050, η προστασία της θαλάσσιας ζωής και περιβάλλοντος, θέματα οργάνωσης λιμένων συμπεριλαμβανομένων θεμάτων διαχείρισης ελλιμενισμού (berth management), και της τουριστικής διαχείρισης προορισμών. Εμφαση δόθηκε σε θέματα ανάπτυξης δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, και συγκεκριμένα στην ενίσχυση της γυναικείας απασχόλησης και ενδυνάμωσης.

Η Μαρία Δεληγιάννη, διευθύντρια Ανατολικής Μεσογείου της CLIA, μας μιλάει για τα θέματα που κυριάρχησαν στην ατζέντα της Εβδομάδας Κρουαζιέρας.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βρήκαν πύθωνα 5 μέτρων σε χωράφι στο Ηράκλειο - Viral οι εικόνες με το φίδι

ΙΧ καρφώθηκε σε κολώνα και τυλίχθηκε στις φλόγες στη Νέα Φιλαδέλφεια - Τραυματίας ο οδηγός

Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα - Η φωτογραφία στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης