Εμάνουελ Γκριμάλντι: Αποφάσισε την ανανέωση του στόλου της Minoan Lines με ναυπηγήσεις Ro-Pax

Εμάνουελ Γκριμάλντι: Αποφάσισε την ανανέωση του στόλου της Minoan Lines με ναυπηγήσεις Ro-Pax

«Υπάρχει ενδιαφέρον για να αναπτύξουμε περαιτέρω την δραστηριότητά μας στην ακτοπλοΐα με βάση και το Ηράκλειο της Κρήτης» είχε δηλώσει στο newmoney o επικεφαλής του ναπολιτάνικου Ομίλου

grimaldi
Ήταν μεσημέρι Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου. Στην Εθνική Πινακοθήκη βρισκόταν σε εξέλιξη διεθνές ναυτιλιακό συνεδρίου. Εκεί συνάντησα τον Εμάνουελ Γκριμάλντι. Συνοδευόταν από τον διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών, Λουκά Σιγάλα. Μου ανέπτυξε τα σχέδια του για τα λιμάνια της Hγουμενίτσας και του Ηρακλείου σε ένα ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο newmoney.

Αναφερόμενος στο λιμάνι του Ηρακλείου το οποίο τότε δεν είχε κατοχυρωθεί ακόμα στην ναπολιτάνικη κοινοπραξία ο ισχυρός ανήρ του Ομίλου μάς αποκάλυψε τον κύριο επενδυτικό σχέδιο που έχει. «Όμως αληθινός μας στόχος είναι η ανάπτυξη της κρουαζιέρας” και εξήγησε ότι παλαιότερα, ο όμιλος δραστηριοποιείτο στην κρουαζιέρα για πολλά χρόνια. Ο πατέρας μου ήταν από τους πρώτους που μετέτρεψε πλοία Liner σε κρουαζιερόπλοια. Δραστηριοποιείτο στη Βενεζουέλα, στην Καραϊβική και σε άλλα μέρη, παγκοσμίως. Όμως έχω και πολύ καλούς φίλους που δραστηριοποιούνται στην κρουαζιέρα”.

Λίγο πριν ολοκληρώσουμε τη συζήτησή μας, Εμάνουελ Γκριμάλντι έκανε μία νύξη για το λιμάνι του Ηρακλείου και την εκεί ενδυνάμωση της ακτοπλοΐας.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Το στοιχείο-κλειδί που οδήγησε στις συλλήψεις για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

O Κάνιε Γουέστ αφαίρεσε τα δόντια του και έβαλε μασέλα από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων

«Νοσοκομείο» το Μπάκιγχαμ: Σασπένς και κρυψίνοια γύρω από τη διπλή νοσηλεία βασιλιά Κάρολου-Κέιτ Μίντλετον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης