Νίκος Τσάκος: «Ξεκινάμε την επόμενη φάση ανάπτυξης της Tsakos Energy Navigation»

Νίκος Τσάκος: «Ξεκινάμε την επόμενη φάση ανάπτυξης της Tsakos Energy Navigation»

Τι δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στη εκδήλωση για τον εορτασμό των 30 ετών στις χρηματιστηριακές αγορές

tsakos-ten
H TEN Ltd. γιόρτασε το 30ό έτος της ως εισηγμένη εταιρεία. Ήταν εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Όσλο το 1993 και μετέφερε την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης τον Μάρτιο του 2002.

Στις 10 Οκτωβρίου 2023, ο Δρ Νικόλαος Π. Τσάκος, ιδρυτής, διευθύνων σύμβουλος και η οικογένειά του πραγματοποίησε μια αξέχαστη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη μαζί με τα μέλη της εκτελεστικής ομάδας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η διακεκριμένος οικονομικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Νικόλ Πεταλίδη από τη Schwab Network, η οποία απηύθυνε εισαγωγικές παρατηρήσεις παρουσία του Chris Taylor, αντιπροέδρου της και παγκόσμιου επικεφαλής του τμήματος Listings & Services του NYSE, του κ. Stefan Jekel, επικεφαλής του τμήματος International Listings στο NYSE και άλλων διακεκριμένων προσκεκλημένων από τη διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία, τον τραπεζικό και επενδυτικές κοινότητες για να σηματοδοτήσουν αυτή τη μνημειώδη περίσταση.

Η εταιρεία γιόρτασε με υπερηφάνεια το ταξίδι της που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια με ένα στόλο τεσσάρων δεξαμενόπλοιων και κατέληξε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους μεταφορείς ενέργειας στον κόσμο, διαθέτοντας ένα ευέλικτο στόλου 68 σύγχρονων δεξαμενόπλοιων μεταφοράς αργού πετρελαίου και προϊόντων, δεξαμενόπλοιων μεταφοράς και υγροποιημένου φυσικού αερίου (“LNG”) πλοίων.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα στην Αγία Παρασκευή

To Ισραήλ λέει σε 1,1 εκατ. αμάχους στη Γάζα να φύγουν προς νότο - «Σας χρησιμοποιούν ως ανθρώπινες ασπίδες»

Αδιανόητο: 37χρονη κακοποίησε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη της και «προσκάλεσε» παιδόφιλο να κάνει το ίδιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης