Ο «Δράκος της Δράμας» ερεθιζόταν με τον ήχο τακουνιών: Ο Παπαχρόνης βίαζε και σκότωνε ιερόδουλες επειδή κάποια τον είχε πει ανίκανο

Ο «Δράκος της Δράμας» ερεθιζόταν με τον ήχο τακουνιών: Ο Παπαχρόνης βίαζε και σκότωνε ιερόδουλες επειδή κάποια τον είχε πει ανίκανο

Σαν σήμερα το 1981 ο Κυριάκος Παπαχρόνης διέπραξε το πρώτο του έγκλημα και μάλιστα, δεν δίστασε να συμμετάσχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Screenshot_69
Πρόκειται για έναν από τους πιο «γνωστούς» εγκληματίες της Ελλάδας, ο οποίος σαν σήμερα διέπραξε το πρώτο του έγκλημα. Στην περίπτωσή του (συνέβη και σε άλλες) όμως, συνέβη το εξής αρρωστημένο: Παρά το γεγονός ότι αποδεδειγμένα – καθότι είχε ομολογήσει κυνικά- ήταν ο ξακουστός «Δράκος της Δράμας» που βίαζε και σκότωνε γυναίκες, εν τούτοις μέσα στη φυλακή καθημερινά λάμβανε δεκάδες γράμματα αγάπης και θαυμασμού από γυναίκες. Ο λόγος για τον Κυριάκο Παπαχρόνη, ο οποίος σαν σήμερα το 1981 διέπραξε το πρώτο του έγκλημα.

Το «ανίκανος» που «γέννησε» την εκδίκηση
Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1981, βίασε και σκότωσε μια ιερόδουλη και όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια οι δολοφονίες του ήταν μία μορφή εκδίκησης. Σε ηλικία 14 ετών, ο Παπαχρόνης είχε πάει μαζί με φίλους του σε έναν οίκο ανοχής, ωστόσο η ιερόδουλη τον προσέβαλε αποκαλώντας τον «ανίκανο».

https://www.gazzetta.gr/plus/2253182/o-drakos-tis-dramas-erethizotan-me-ton-iho-ton-takoynion-o-papahronis-biaze-kai
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης