Μύλοι Αλλατίνη: Το σφυρί για το 50% του ακινήτου και η ώρα της κρίσης για την «επόμενη μέρα»

Μύλοι Αλλατίνη: Το σφυρί για το 50% του ακινήτου και η ώρα της κρίσης για την «επόμενη μέρα»

Αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου ο πλειστηριασμός σε βάρος της Nutriart με τιμή πρώτης προσφοράς 3,2 εκατ. ευρώ- «Παρών» από τον Όμιλο Φάις που κατέχει το υπόλοιπο ακίνητο

ΑΛΛΑΤΙΝΗ-4
Αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου αναμένεται να χτυπήσει το δεύτερο και καθοριστικό σφυρί για το ακίνητο των Μύλων Αλλατίνη στη Θεσσαλονίκη. Ο πλειστηριασμός εκτιμάται ότι θα ανοίξει το δρόμο για την «επόμενη μέρα», με την αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου σήμερα χώρου από σχήμα επενδυτών με επικεφαλής τον Όμιλο Φάις.

Ειδικότερα ο αυριανός πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα τη doValue και σε βάρος της «Αλλατίνη Εταιρεία Δημητριακών Βορείου Ελλάδος ΑΒΕΕ», γνωστής ως Nutriart, που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 16 Νοεμβρίου 2022, αφορά το 50% της συνολικής έκτασης του ακινήτου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα οικόπεδο μετά των βιομηχανικών κτισμάτων συνολικού εμβαδού μαζί με τα υπόγεια-ημιυπόγεια 18.291,52 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Ντεπώ», επί των οδών οδού Γεωργίου Παπανδρέου, ανωνύμου (προέκταση Νέστορος Τύπα), Κυδωνιών και Θάλητος. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 3.204.500 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης