Westnet: Δυναμική επένδυση στον κλιματισμό σε συνεργασία με την AUX

Westnet: Δυναμική επένδυση στον κλιματισμό σε συνεργασία με την AUX

Μετά από μία επιτυχημένη διαδρομή για περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο και από τον Ιούλιο 2021 και στην Πολωνία, η Westnet, εταιρεία του ομίλου Olympia, συνεχίζει τη δυναμική της επέκταση σε νέες προϊοντικές κατηγορίες ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό της με ανταγωνιστικά προϊόντα και νέες στρατηγικές συνεργασίες.

aux_westnet
Στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, η εταιρεία ξεκίνησε από την περασμένη χρονιά να επενδύει σημαντικά στον κλιματισμό, φέρνοντας στην αγορά προϊόντα οικιακού κλιματισμού προηγμένης τεχνολογίας ως αποκλειστικός διανομέας της AUX στην Ελλάδα. Μια συνεργασία που ενδυναμώθηκε περαιτέρω στις αρχές του 2022, με τη Westnet να προσθέτει στην προϊοντική της γκάμα και τον επαγγελματικό κλιματισμό του κορυφαίου κατασκευαστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος AUX είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολυσχιδείς επιχειρηματικούς ομίλους της Κίνας κι ένας από τους ισχυρότερους στον κόσμο, με δραστηριότητα στις οικιακές συσκευές, τα κλιματιστικά προϊόντα, τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, τις ιατρικές υπηρεσίες, το real estate και τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις. Εδώ και πολλά χρόνια, συγκαταλέγεται στις 500 κορυφαίες επιχειρήσεις της Κίνας ενώ κατέχει την 3η θέση παγκοσμίως στις εξαγωγές στον κλάδο του κλιματισμού.
_IMS5694
Παράλληλα, η εταιρεία επιδεικνύει ένα ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα, έχοντας πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια δωρεές συνολικού ύψους πάνω από 46 εκατ. δολάρια για ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας.

Κλείσιμο
Με στόχο την εδραίωση της θέσης της στην αγορά του κλιματισμού, ο σχεδιασμός της Westnet περιλαμβάνει στοχευμένες ενέργειες που θα συμβάλουν στην ανάδειξη της προστιθέμενης αξίας που φέρνει στους συνεργάτες της μέσα από ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊοντικών λύσεων στον κλιματισμό. Πρόσφατα, η εταιρεία διοργάνωσε μία εκδήλωση για τους συνεργάτες-επαγγελματίες του κλιματισμού, με θέμα την παρουσίαση της τρέχουσας γκάμας προϊόντων οικιακού κι επαγγελματικού κλιματισμού της AUX. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα, με παρουσία και εκπροσώπων από τα κεντρικά της AUX.
_IMS5735
Η Masha Xu, Διευθύντρια Πωλήσεων AUX για την Ανατολική Ευρώπη, δήλωσε στην έναρξη της εκδήλωσης: «Πιστεύουμε ότι η Westnet αποτελεί τον κατάλληλο συνεργάτη για να προωθήσει το brand AUX με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ελληνική αγορά. Μαζί με τη Westnet, θα είμαστε κοντά στους πελάτες της για να παρέχουμε κάθε υποστήριξη ώστε να αναπτυχθούμε όλοι μαζί».

Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκε η νέα σειρά επίτοιχων οικιακών κλιματιστικών Q Plus που αναμένεται να είναι διαθέσιμη προς το τέλος του 3ου τριμήνου του 2022 ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σύντομα θα προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της και τις αντλίες θερμότητας της AUX.
20220504_151900
Στο χώρο δημιουργήθηκε, επίσης, show-room με κλιματιστικά για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των επισκεπτών, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την καινοτομία της AUX, κι ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τις υπάρχουσες και μελλοντικές ανάγκες της αγοράς σε επίπεδο τελικού χρήστη αλλά και σε επίπεδο συνεργατών.

Μέσα από τη συνεργασία της με την AUX, η Westnet έρχεται να προσφέρει προηγμένες λύσεις στους συνεργάτες της με μία ολιστική προσέγγιση. Στόχος της είναι να κατακτήσει η AUX μέσα στα επόμενα χρόνια το μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα που θα αντικατοπτρίζει τη δυνατή θέση που κατέχει και στην παγκόσμια αγορά.

Συνεχίζοντας την υλοποίηση του στρατηγικού της πλάνου, η Westnet επενδύει σημαντικά σε μια δυναμική κατηγορία, με τα μελλοντικά της πλάνα να περιλαμβάνουν και σχέδια ανάπτυξης σε αγορές των Βαλκανίων.
20220504_154601
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης