Κικίλιας προς ξένους διπλωμάτες: Στόχος η τουριστική περίοδος στην Ελλάδα να καλύπτει και τους 12 μήνες

Κικίλιας προς ξένους διπλωμάτες: Στόχος η τουριστική περίοδος στην Ελλάδα να καλύπτει και τους 12 μήνες

Έκανε ειδική αναφορά στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος το 2021 και υπογράμμισε ότι έχουν ήδη αρχίσει κρατήσεις για το 2022, το οποίο αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερο

121641
Τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια φιλοξένησε ως επίτιμο καλεσμένο το Προξενικό Σώμα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, χθες Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στην Αθηναϊκή Λέσχη.

Τον Έλληνα υπουργό υποδέχθηκαν ο Χάρης Βαφειάς, πρόεδρος του Σώματος και πρόξενος των Φιλιππίνων στην Ελλάδα και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Βαρδίκος, πρόξενος της Κοινοπολιτείας Ντομίνικα.

Έντονο ήταν το χρώμα του ελληνικού εφοπλισμού αφού παρόντες ήταν ο Πάρης Δράγνης, πρόξενος της Ουκρανίας και ο Γαβριήλ Πετρίδης, πρόξενος του Βιετνάμ. Ξεχώρισε η παρουσία του πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας, dr Saad Alammar, ενώ υπήρχε διπλωματική εκπροσώπηση από πολλές χώρες μεταξύ των οποίων, η Ιαπωνία, η Αίγυπτος, η Αργεντινή, η Τζαμάικα, το Περού, ο Άγιος Δομίνικος, οι Φιλιππίνες, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το Λουξεμβούργο , η Ουκρανία, η Τζαμάικα, η Παλαιστίνη κα. Παρών ήταν και ο νομικός σύμβουλος του Προξενικού Σωματείου Αθανάσιος Κοντοθανάσης.

Οι διπλωμάτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης όσον αφορά στον τουρισμό όχι μόνο βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα.

Κλείσιμο
Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «αστειάτορας» Παναγιωτόπουλος στο εστιατόριο και οι «Αρβυλαίοι» μαζεύουν τα απόνερα

Μόνο ένας στους δύο φοιτητές παίρνει πτυχίο!

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με «πολικό» ψύχος και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης