Η ELPEDISON οδηγεί την «Πράσινη» ενεργειακή μετάβαση, σήμερα

Η ELPEDISON οδηγεί την «Πράσινη» ενεργειακή μετάβαση, σήμερα

Με συνέπεια στη δέσμευσή της να παρέχει καινοτόμες ενεργειακές υπηρεσίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του καταναλωτή, η ELPEDISON, συμβάλλει σημαντικά στην ενεργειακή μετάβαση, έχοντας εντάξει την καινοτομία και τη βιωσιμότητα στην καθημερινή της δραστηριότητα

elpedison_xr
Η κλιματική αλλαγή είναι πλέον παρούσα. Καθώς η ανάγκη της αναστροφής των επιπτώσεών της είναι κάτι παραπάνω από επείγουσα, η παγκόσμια κοινότητα βρίσκεται προ των ευθυνών της. Την ώρα που σε όλον τον κόσμο υπάρχουν δράσεις σε πολλά επίπεδα, η Ελλάδα πραγματοποιεί τη δική της «πράσινη» ενεργειακή μετάβαση σε ένα καλύτερο αύριο, εναρμονισμένη με τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μια ουδέτερη κλιματικά ήπειρο έως το 2050. Οι ελληνικές επιχειρήσεις ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις αξίες της βιωσιμότητας.

H ELPEDISON έχει τη βιώσιμη ανάπτυξη στο κέντρο όλων των δραστηριοτήτων της, με νέες ιδέες και καινοτόμες υπηρεσίες που κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στη χώρα μας και τον πρώτο ιστορικά ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, ενώ το 2020 αποτέλεσε τον δεύτερο μεγαλύτερο εισαγωγέα φυσικού αερίου στη χώρα, με μερίδιο 30%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης