Το «μπακότερμα» της Ελλάκτωρ, γιατί αρπάχτηκαν Τράπεζα Πειραιώς με ΤΧΣ, ο Fidel και οι περιπέτειες της Coco-Mat

Το «μπακότερμα» της Ελλάκτωρ, γιατί αρπάχτηκαν Τράπεζα Πειραιώς με ΤΧΣ, ο Fidel και οι περιπέτειες της Coco-Mat

-Χαίρετε! Σε λίγο, όπως πάει ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει και bonus σε όποιον… κάτσει σπίτι του το Πάσχα, αρκεί να τελειώνουμε από το δύσκολο «άγιο» Σαββατοκύριακο που δεν κρατιούνται όλοι και θέλουν να αμοληθούν στην εξοχή. Έλεος, ρε παιδιά, 15 μέρες μένουν για να ανοίξουν σχεδόν όλα. Θυμηθείτε το, κάν’ τε το εικόνα: λοιπόν, από τα μέσα Μαΐου και μετά οι πάντες θα τρώνε και θα πίνουν έξω, θα πηγαίνουν για μπάνιο και τριήμερα, αλλά ταυτοχρόνως θα είναι «τίγκα» τα νοσοκομεία από παππούδες και γιαγιάδες που, δυστυχώς, δεν πήγαν να κάνουν ένα εμβόλιο… μήπως πάθουν θρόμβωση από αυτό και όχι από τα τσιγάρα και τα λίπη που έχουν καταναλώσει μία ζωή.

dark-room
-Για την εξέλιξη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς είπε πολύ αρμόδια πηγή (πιο αρμόδια δεν γίνεται): «Οι τράπεζες στην Ελλάδα είναι μία πονεμένη ιστορία τα τελευταία χρόνια και ειδικά η συγκεκριμένη τράπεζα έχει κοστίσει 9 δισ. ευρώ στον Έλληνα πολίτη. Όταν ξεκινάγαμε τη διακυβέρνηση σκεφτόμαστε ότι αυτό που άφησε η τελευταία ανακεφαλαιοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συντρίμμια. Υπολογίζαμε ότι θα πρέπει να βάλει το Δημόσιο 2 δισ. ευρώ, ίσως και 3 δισ., για να τη χωρίσει σε good και bad bank. Από αυτό, το ”μαύρο” σενάριο, καταλήξαμε να πάρουμε από τις διεθνείς αγορές πάνω από 1 δισ. ευρώ. Κοιτάξτε, αν μπορούσε να κάνει άλλος κάτι καλύτερο από αυτό, ας το έκανε», κατέληξε. Τα σχόλια δικά σας, αλλά εγώ νομίζω ότι άδικο δεν έχει.

 
-Όλες οι πληροφορίες, πάντως, προεξοφλούν πως σήμερα θα έχουμε μια εντυπωσιακά επιτυχημένη ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου στην Τράπεζα Πειραιώς. Τόσο, που ακούω ότι σύμβουλοι και ανάδοχοι έχουν έρθει σε δύσκολη θέση έναντι πολύ καλών πελατών τους που θέλουν να πάρουν πακέτα της Πειραιώς. Εκτός από τους anchor investors, στο νέο μετοχολόγιο της Πειραιώς θα έχουμε και ονόματα – εκπλήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης