Βίντεο: Έτσι "θωρακίζεται" η ενέργεια στα σπίτια στην πανδημία

Βίντεο: Έτσι "θωρακίζεται" η ενέργεια στα σπίτια στην πανδημία

Εκτός από τους ήρωες της πρώτης γραμμής, είναι και οι εργαζόμενοι στον κλάδο της ενέργειας που βρίσκονται κάθε μέρα στις θέσεις τους, ώστε να μην λείψει από κανένα νοικοκυριό η ενέργεια – ένα πολύτιμο αγαθό που δίνει «ζωή» στο σύνολο των ανθρώπινων δραστηριοτήτων

greeceatnight

Έκλεισαν επαγγελματικοί διακόπτες, κατέβηκαν ρολά, η καθημερινότητα των εργαζομένων άλλαξε ριζικά και η λειτουργία των επιχειρήσεων μπήκε σε κατάσταση παύσης. Ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του Covid-19, μια μερίδα συνανθρώπων μας δεν σταμάτησε να βρίσκεται στις επάλξεις για το κοινό καλό και την εξυπηρέτηση των βασικών αναγκών της σύγχρονης ζωής.

Εκτός από τους ήρωες της πρώτης γραμμής, είναι και οι εργαζόμενοι στον κλάδο της ενέργειας που βρίσκονται κάθε μέρα στις θέσεις τους, ώστε να μην λείψει από κανένα νοικοκυριό η ενέργεια – ένα πολύτιμο αγαθό που δίνει «ζωή» στο σύνολο των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Ο μεγαλύτερος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας της Ελλάδας, η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, κράτησε όλες τις υποδομές και την παραγωγική δύναμη ανοιχτές, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενους της, κατά τις εντολές του κράτους. Επέδειξε ευελιξία και άμεση προσαρμογή στην αιφνίδια ανατροπή, αποδεικνύοντας στην πράξη τον σκοπό ύπαρξής της στην αγορά, την ευθύνη της ως «πηγή» επικοινωνίας, εργασίας, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας από την ασφάλεια του σπιτιού, καθώς και το πολύπλευρο αποτύπωμά της στην κοινωνία και την οικονομία.

«Στο τέλος κάθε σκιάς υπάρχει πάντα το φως και αυτό για την Protergia δεν αποτελεί ελπίδα αλλά πραγματικότητα. Η πραγματικότητα που δημιουργούμε με τη στάση μας, με τις πράξεις μας. Γι’ αυτό κρατήσαμε όλη την παραγωγική μας δύναμη ανοιχτή. Με το σύνολο των μονάδων μας σε λειτουργία, δίνουμε την ενέργεια που χρειάζεται η ελληνική οικονομία. Και προσφέρουμε κάθε δυνατή εξυπηρέτηση με ευελιξία και με σύγχρονους τρόπους». 66 λέξεις που περικλείουν ολόκληρη την κουλτούρα της Protergia, έτσι όπως διαμορφώνεται σε κάθε επίπεδο της δραστηριότητας της και διαχέεται στο σύνολο της κοινωνίας – από τη λειτουργία της οικογένειας μέσα στο σπίτι έως τον εργαζόμενο, τον μαθητή, τις δημόσιες υπηρεσίες, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.ο.κ.

Σε αυτό το πλαίσιο και σε μια προσπάθεια να διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών, προχωρά σε 8% επιπλέον έκπτωση συνέπειας στην ηλεκτρική ενέργεια με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού. Η έκπτωση αφορά οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες Γ21. Σε -16% επιπλέον έκπτωση συνέπειας για τους ευάλωτους πελάτες και τους κατόχους Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, ενώ για όλους όσοι μένουν σπίτι προσφέρει δωρεάν ασφάλιση περιεχομένου σπιτιού για 1 ολόκληρο χρόνο  με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας e-bill. Παράλληλα, δίνει 5 ευρώ έκπτωση για την εξόφληση λογαριασμών μέσω της υπηρεσίας myprotergia και επιτρέπει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές χωρίς τραπεζική προμήθεια.

 

Protergia: Φωτεινές μέρες μπροστά

 
Info:

 H Εταιρεία MYTILINEOS κατέχει ηγετική θέση στους τομείς Μεταλλουργίας, Ηλεκτρισμού & Φυσικού Αερίου και Ολοκληρωμένων Έργων & Υποδομών. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 2,2 δισ. ευρώ και απασχολεί περισσότερους από 3.380 άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 190.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης