«Κακά τα ψέματα» για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη

«Κακά τα ψέματα» για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη

Μία κωμωδία με κεντρικό ήρωα τον Στράτο και πολλά ακόμη πρόσωπα που εναλλάσσονται και γίνονται «θύματα» της ειλικρίνειας του

1540376676773blob
Η θεατρική κωμωδία «Κακά τα ψέματα» του Αλέξανδρου Χούντα , που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, έπειτα από δύο επιτυχημένες χρονιές παραστάσεων, επιστρέφει για 3ο χρόνο στο θέατρο Αλκμήνη.

Ο Στράτος δεν μπορεί να πει ψέματα. Λέει πάντα την αλήθεια. Φαινομενικά αυτό είναι προτέρημα. Η ζωή, όμως, του απέδειξε ότι οι άνθρωποι δεν είναι πάντα έτοιμοι να την ακούσουν. Αμετανόητος εργένης, υπέρμαχος της μοναχικότητας με την ειλικρίνειά του αφοπλίζει πάντα τους συνομιλητές του χωρίς να το επιδιώκει. Ένα βράδυ στο σαλόνι του βιώνει ξανά χαρακτηριστικές στιγμές της ζωής του και έρχεται αντιμέτωπος με πρόσωπα και καταστάσεις που τον στοιχειώνουν και τον οδηγούν σε εφιάλτες.

Μία κωμωδία με κεντρικό ήρωα το Στράτο (Τάσος Γιαννόπουλος) και πολλά ακόμη πρόσωπα που εναλλάσσονται και γίνονται «θύματα» της ειλικρίνειας του. Η αλήθεια πολλές φορές είναι ενοχλητική και δυσκολεύει τις συναναστροφές του αλλά ο Στράτος επιμένει σε αυτήν.

Παίζουν: Τάσος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Χούντας, Μαρία Νάκου, Διονύσης Στραβοράβδης, Κατερίνα Λουτσοπούλου

Από Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21.30

Θέατρο Αλκμήνη |Αλκμήνης 8| Γκάζι | Μετρό: Κεραμικός| 2103428650
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης