Ο Παύλος Καρποδίνης στο Γυάλινο up stage στις 14 Φεβρουαρίου

Ο Παύλος Καρποδίνης στο Γυάλινο up stage στις 14 Φεβρουαρίου

Ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει τις φρέσκιες δημιουργίες του σε ήχους από μπαλάντες μέχρι ροκ και από έντεχνο μέχρι λαϊκό

παυλος
Ο Παύλος Καρποδίνης, ένας καλλιτέχνης με σταθερά και σημαντικά βήματα στο χώρο της μουσικής, παρουσιάζει την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο Γυάλινο Up Stage μια "ειδική" βραδιά, λόγω της ημέρας για τους έχοντες αγάπη στην καρδιά. Στην παρέα επί σκηνής και η εκρηκτική Σοφία Ανδριανού!


Ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει τις φρέσκιες δημιουργίες του σε ήχους από μπαλάντες μέχρι ροκ και από έντεχνο μέχρι λαϊκό. Την ίδια ώρα στίχος διαπραγματεύεται με αμεσότητα τις αλήθειες της καρδιάς και της σύγχρονης κοινωνίας. Η παράσταση παράλληλα θα φωτίζει μια διαδρομή με αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία που θα «ξεσηκώσουν» το κοινό. Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Τσόλκας πιάνο – Νίκος Κρέτσης μπουζούκι -Χρήστος Αλεξόπουλος τύμπανα -Αλέξανδρος Πάντζος μπάσο. Ο Παύλος Καρποδίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός στον Πειραιά και παράλληλα στο Εθνικό ωδείο κλασσική κιθάρα.


Μετά από συμμετοχή σε εφηβικές μπάντες και κατόπιν μουσικών αναζητήσεων δημιούργησε από το 2002 το μουσικό σχήμα ‘ΟΜΟΡΟΝ’ με τον Νίκο Διαμαντόπουλο και ολοκλήρωσαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ‘Πρώτη Μετάδοση ‘ με δικά τους τραγούδια σε στίχους και μουσική. Στον δίσκο συμμετέχουν η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μαριάννα Ευστρατίου.


Από το 2000 συμμετέχει στην Έντεχνη Ορχήστρα του πολιτιστικού του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος όπου και συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες (Δ. Μητροπάνος, Α. Καλογιάννης, Γ. Ανδρεάτος κλπ.) και συμμετείχε στην δημιουργία πολλών συναυλιών – αφιερωμάτων σε μεγάλους Ελληνες δημιουργούς (Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Μ. Λοΐζος κλπ. ) στην Ελλάδα και την Κύπρο. Παράλληλα, με το συγκρότημα ‘ΟΜΟΡΟΝ’ πραγματοποιεί συναυλίες σε γνωστές μουσικές σκηνές καθώς και σε δήμους της Αττικής.


Το 2013 κυκλοφορεί η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά «Τα αρώματα της μοίρας» ,μια συλλογή τραγουδιών που βασίζεται κυρίως σε προσωπικά βιώματα, στην οποία συμμετέχουν η Ηρώ Σαία και ο Κώστας Μάντζιος.


παυλος
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης