Παντελής Κυραμαργιός και Γιώργος Τσιριγώτης μαζί: Κερδίστε προσκλήσεις

Παντελής Κυραμαργιός και Γιώργος Τσιριγώτης μαζί: Κερδίστε προσκλήσεις

Για την παράσταση «Η μεταμόρφωση της Αρετής»

kyramargios
Ο Παντελής Κυραμαργιός και ο Γιώργος Τσιριγώτης σμίγουν τις Παρασκευές του Ιανουαρίου στη μουσική παράσταση «Η Μεταμόρφωση της Αρετής».

Οι δυο δημιουργοί μαζί με τις κιθάρες του και έξι δεξιοτέχνες μουσικούς θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους στο Πόλις Αρτ στο Νέο Ηράκλειο, στις 17, 24 και 31 Ιανουαρίου.

Το protothema.gr προσφέρει πέντε διπλές προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε mail στο contests@protothema.gr με τίτλο ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ και μέσα το ονοματεπώνυμό σας.

Δουλειές με περιεχόμενο που κοιτάζουν κατάματα τη σημερινή κοινωνία χωρίς αμηχανία, κάνοντας παράλληλα μια πνευματική πρόταση.

Ήταν πριν από ενάμιση χρόνο όταν εκδόθηκαν οι δισκογραφικές δουλειές «Αρετή» του Παντελή Κυρμαργιού και «Μεταμόρφωση» του στιχουργού Πρόδρομου Κοσμίδη και συνθέτη και τραγουδιστή Γιώργου Τσιριγώτη. Η «Αρετή» είναι ένα ευαίσθητο διήγημα βασισμένο σε αληθινή ιστορία που εμβαθύνει στα υπαρξιακά και κοινωνικά ζητήματα. Ο δημιουργός της με δεξιοτεχνικό τρόπο ενώνει τα τραγούδια του με μικρά πεζά όπου στον δίσκο είχαν απαγγελθεί από τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο. Τα τραγούδια του δίσκου, μαζί με τον Παντελή Κυρμαργιό έχουν τραγουδήσει μεταξύ άλλων ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιάννης Κότσιρας, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Βιολέτα Ίκαρη και ο Γιώργος Νταλάρας.

Η «Μεταμόρφωση» είναι ένας δίσκος που καταπιάνεται με τον άνθρωπο, τη σχέση με τον εαυτό του, το θάνατο, τον έρωτα, και την κοινωνία. Αρκετά από τα τραγούδια εμπνευσμένα από θέματα τραγωδιών ή μύθων προσθέτοντας έναν αρχετυπικό χαρακτήρα στη δουλειά αυτή. Τα τραγούδια του δίσκου έχουν ερμηνεύσει ο Γιώργος Τσιριγώτης, Γιώργος Νταλάρας και Μαριαστέλλα Τζανουδάκη.

Παρασκευές 17, 24, 31 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΣ ΑΡΤ, Μαρίνου Αντύπα και Φιλοθέης 68Β, 2108000009, ώρα έναρξης 21.30

Κλείσιμο
Τιγκράν Σαρκισιάν πνευστά

Μάνος Κιτσικόπουλος πιάνο

Στέλιος Αλεξόπουλος μπουζούκι, μπαγλαμάς

Αλέκος Ρούπας κρουστά

Βάιος Πράπας Μπάσο

Γιάννης Ταυλάς Λαούτο, ηλεκτρική κιθάρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης