Δώρος Δημοσθένους: Η νέα παράσταση του εκρηκτικού καλλιτέχνη - Κερδίστε προσκλήσεις

Δώρος Δημοσθένους: Η νέα παράσταση του εκρηκτικού καλλιτέχνη - Κερδίστε προσκλήσεις

Ο ίδιος περιέγραψε στο protothema.gr τι θα δούμε επί σκηνής

doros
Ο Δώρος Δημοσθένους είναι εκρηκτικός πάνω στη σκηνή, είναι performer, είναι επικοινωνιακός με το κοινό. Όλα αυτά, όμως, θα είχαν πολύ λιγότερη σημασία αν δεν ήταν πέρα και πάνω από όλα ένας καταπληκτικός ερμηνευτής. Αυτή τη φορά μας υποδέχεται στη σκηνή της Πειραιώς 131, διαλέγοντας διάσημα τραγούδια ελληνικά και ξένα, δίνοντας έμφαση στη μουσική σκηνή της δεκαετίας του ’70, τα οποία προσεγγίζει, όπως πάντα με τον δικό του τρόπο.

Ο ίδιος μας περιέγραψε τι θα δούμε επί σκηνής: «Στην παράσταση στην Πειραιώς 131 θα δείτε και θα ακούσετε μεγάλες επιτυχίες και μεγάλες ερμηνείες. Μια εξαμελής μπάντα κα τρία εκρηκτικά κορίτσια στα φωνητικά, στο χορό, αλλά και σε σόλο τραγούδια. Στο πρώτο μέρος, τραγούδια που έχουν μια πιο αρτιστίκ καλλιτεχνική υπόσταση με τις σπουδαίες ενορχηστρώσεις του Νεοκλή Νεοφυτίδη, εκτελεσμένα από 6 σπουδαίους σολίστ. Στο δεύτερο μέρος, ένα ταξίδι στη δεκαετία του 70 κυρίως, αλλά όχι μόνο, με γιορτινή και χορευτική διάθεση».

doros2
Πώς είναι ο ίδιος ενόψει πρεμιέρας;  «Πάντα έχω άγχος κυρίως μέχρι να ακούσω από πού θέλω για να νιώσω καλά. Η προετοιμασία μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι είναι επίπονη διαδικασία. Καμιά φορά όταν διαπραγματεύεσαι με κάποιο επιχειρηματία για μια παράσταση, λέω: Τα τραγούδια σας τα χαρίζω, τη στιγμή που τραγουδάω θεραπεύομαι. Άρα δεν στοιχίζει κάτι αυτό, πληρώνομαι μόνο για το πριν ανέβω στη σκηνή. Στο πριν είναι το ζόρι».

Ο Δώρος μας μίλησε και για τους συνεργάτες του: «Τους συνεργάτες μου τους αγαπώ και τους φροντίζω. Ειδικά όταν δω το ενδιαφέρον και την αγάπη σ' αυτό που κάνουμε στις πρόβες. Αν κάποιος απλά διεκπεραιώνει, δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου. Είχα την τύχη, με τους περισσότερους μουσικούς που συνεργάτες να έχει αναπτυχθεί μια φιλία. Σε αυτή την παράσταση, 6 υπέροχοι μουσικοί, ονόματα στον χώρο: Ο Γιώργος Γεωργιάδης και Κώστας Βαζούρας μέλη της Big Band, ο Νεοκλής συνθέτης, ενορχηστρωτής και μοναδικός πιανίστας. Ο Αλέξανδρος Δανδουλάκης κιθαρίστας και έχει κάνει και ένα υπέροχο CD με κλασσικές μελωδίες του Chopin με τον ηλεκτρικό ήχο της κιθάρας του. Ο Κωνσταντίνος Σαπούνης ένας υπέροχος τρομπετίστας με πολύ ωραία αίσθηση στο παίξιμο του και πολύ έμπειρος και ο εξαιρετικός ντράμερ Παναγιώτης Κωστόπουλος. Τέλος στα φωνητικά και στο χορό τα τρία εκρηκτικά κορίτσια, Δανάη Πολίτη, Ιωάννα Τσίρη και Ντίμη Σπέλλα».

Το protothema.gr προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις για ελεύθερη είσοδο για τις 13/12

Πληροφορίες για την παράσταση

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131
ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ 13, 20 & 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Κλείσιμο
Πειραιώς 131 - Αθήνα
Tηλ. : 2103450922

Ώρα έναρξης: 22.00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων:
Ορθίων : 10 ευρώ
Καθήμενων : A' Ζώνη : 20 ευρώ
B' Ζώνη : 15 ευρώ

Προπώληση : Viva.gr και 210-3450922
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης