Βιολέτα Ίκαρη: Εκπληρώνω όνειρο ζωής τραγουδώντας μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Βιολέτα Ίκαρη: Εκπληρώνω όνειρο ζωής τραγουδώντας μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Βιολέτα Ίκαρη - «Βράδυ Σαββάτου» από 2 Νοεμβρίου και για 10 Σάββατα στο ANODOS Live Stage της οδού Πειραιώς 183

violeta5
Τα live του Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι μία ανεπανάληπτη εμπειρία που πρέπει να τη ζήσεις για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης θα είναι φέτος πιστός στο ραντεβού του με το αθηναϊκό κοινό! Θα τον βλέπουμε κάθε «Βράδυ Σαββάτου» από 2 Νοεμβρίου και για 10 Σάββατα στο ANODOS Live Stage της οδού Πειραιώς 183.

violeta4
Μαζί του στη σκηνή για πρώτη φορά η Βιολέτα Ίκαρη, μια νέα και πολλά υποσχόμενη φωνή με πολλές συνεργασίες ήδη στο ενεργητικό της και με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Το protothema.gr συνάντησε τη Βιολέτα, η οποία μας μίλησε για όσα ετοιμάζουν με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. «Στις 2 του Νοέμβρη ξεκινάμε τις εμφανίσεις μας στο Άνοδος live stage που βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς, για λίγες μόνο παραστάσεις και ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα από τραγούδια του Βασίλη που έχουν γράψει ιστορία, διασκευές-εκπλήξεις και τραγούδια από τις πρόσφατες δουλειές μας: "Μπλέξαμε" και "Έλα και ράγισε τον κόσμο μου". Θα τραγουδάνε μαζί μας οι ταλαντούχοι: Αποστόλης Μόσιος και Μαίρη Μπρόζη». 

Πώς νιώθετε που θα βρεθείτε μαζί του επί σκηνής;
Δε μπορώ να σας περιγράψω το πόσο θαυμάζω αυτόν τον καλλιτέχνη και το πόσο τυχερή νιώθω για αυτή τη συνεργασία. Κρατάω ακόμα μπλουζάκια με στάμπα τον Βασίλη, φθαρμένα CD του που δεν παίζουν πια από την πολυκαιρία και τη χρήση, και το χαρτάκι που μου έγραψε κάποτε το email του για να του στείλω το τραγούδι που τελικά είπαμε παρέα στον δίσκο μου. Αυτός ο άνθρωπος, με τις ερμηνείες του, φώτιζε για μεγάλο διάστημα την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής μου. Μέχρι και σήμερα, όταν τον ακούω να τραγουδάει, νομίζω ότι μου μιλάει η ψυχή του. Εκπληρώνω όνειρο ζωής!
 
Μπήκατε ορμητικά στην ελληνική μουσική σκηνή. Πώς το βιώσατε εσείς αυτό;
Κλείσιμο
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοιες εξελίξεις στην πορεία μου και δεν είμαι σίγουρη αν όλα αυτά τα ζω ή αν τα ονειρεύομαι, αλλά μου είναι ξεκάθαρο ότι, αν κάτι έχω καταφέρει, αυτό το οφείλω στα τραγούδια που επέλεξα για τον δίσκο μου και στους ανθρώπους μου, που πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν. Μία καλή φωνή δε φτάνει για να επιβιώσει ένας τραγουδιστής, χωρίς καλό τραγούδι και παρέα δεν προχωράει κανείς.

Τι ετοιμάζετε για το μέλλον;
Μόλις κυκλοφόρησε οπτικοποιημένο το τραγούδι «Απέραντη ερημιά» με τη συμμετοχή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, από τον δίσκο «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου», σε στίχους της Σμαρούς Παπαδοπούλου και μουσική που έγραψα παρέα με τον Βαγγέλη Καραπέτρο, αλλά και η συμμετοχή μου στο δίσκο του Βασίλη «Μπλέξαμε» με το τραγούδι «Αμαρτωλό» σε στίχους της Γαλάτειας Καζαντζάκη και μουσική του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και έχω αφιερωθεί στις ετοιμασίες για τις κοινές μας εμφανίσεις στην «Άνοδο», ενώ ταυτόχρονα οργανώνω τον επόμενο δίσκο μου και κάποιες προσωπικές εμφανίσεις σε επαρχίες, που θα ξεκινήσουν από Γενάρη.

Βιολέτα Ίκαρη & Βασίλης Παπακωνσταντίνου - «Απέραντη Ερημιά» (Official Video Clip)


Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Βιολέτα Ίκαρη
«Βράδυ Σαββάτου»
ANODOS
Live stage
(Πειραιώς 183)

Ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους, όσοι αισθάνονται, όπως ο Βασίλης, ατίθασοι και νέοι στην καρδιά, συγκινούνται, προβληματίζονται, ζουν με τρυφερότητα και ροκ διάθεση. Πάντα μαζί τους οι μόνιμοι συνεργάτες του Βασίλη, σε ενορχηστρώσεις Αντρέα Αποστόλου, καθώς και οι φωνές του Απόστολου Μόσιου και της Μαίρης Μπρόζη.

Συντελεστές:
Πιάνο / keyboards: Αντρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Βιολί / τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Ηλεκτική Κιθάρα: Γιάννης Αυγέρης
Ακουστική κιθάρα / Μπάσο / τραγούδι: Απόστολος Μόσιος
Μπουζούκι: Χρήστος Σκόνδρας
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας

Ενορχήστρωση: Ανδρέας Αποστόλου
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης
Γραφιστική επιμέλεια: Μάνος Σαλούστρος

Πότε
Κάθε Σάββατο από 2 Νοεμβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις
Ώρα έναρξης 23:00

Πού
ANODOS live stage – Πειραιώς 183, Αθήνα

Τηλ κρατήσεων 210 34 68 100
Ηλεκτρονικές κρατήσεις www.anodoslivestage.gr

violeta3
violeta2
violeta1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης