«Γοργόνα» η Σαλίνα Γαβαλά στο βίντεο κλιπ του «Καρδιά σα Θάλασσα»

«Γοργόνα» η Σαλίνα Γαβαλά στο βίντεο κλιπ του «Καρδιά σα Θάλασσα»

Ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο και απολύτως καλοκαιρινό βίντεο κλιπ συνοδεύει το νέο σινγκλ της ταλαντούχου καλλιτέχνιδας - Γυρισμένο εξ ολοκλήρου στη θάλασσα, μυρίζει Ελλάδα, ζωή και έρωτα στην παραλία - Εντυπωσιακά υποβρύχια πλάνα με πρωταγωνίστρια την ερμηνεύτρια

EKTAKTI-ARTH
0000_Γαβαλα
Το νέο τραγούδι της Σαλίνας Γαβαλά με τίτλο «Καρδιά σα Θάλασσα» κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Πρόκειται για ένα νοσταλγικό κομμάτι, που μας ταξιδεύει με την ξεχωριστή φωνή της ερμηνεύτριας στο έντεχνο κομμάτι της δισκογραφίας. Εκεί, άλλωστε, η Σαλίνα Γαβαλά, όχι μόνο ανήκει, αλλά και ξεχωρίζει με τις ποιοτικές της δουλειές. 


Χαρακτηριστική εικόνα από το κλιπ της Σαλίνας Γαβαλά

Με το «Καρδιά σα Θάλασσα» η Σαλίνα ανοίγει τη δική της καρδιά στο κοινό, μια καρδιά που μοιάζει με θάλασσα. Και η θάλασσα είναι σίγουρα γυναίκα: «...σαν αγαπά παιδεύει».

Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ


Ποια είναι η Σαλίνα Γαβαλά
Σπούδασε θεατρολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υποκριτική με υποτροφία του ΘΟΚ στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, καθώς επίσης και υποκριτική για τον κινηματογράφο στην Αμερική στο NYFA (Los Angeles). Οι σπουδές της περιλαμβάνουν επίσης χορό (κλασικό μπαλέτο) και μουσική (πιάνο).

Έχει δουλέψει σε θεατρικές παραστάσεις και μιούζικαλ. Επίσης, ήταν coach στο μουσικό τάλεντ σόου Xfactor, στο πλευρό του Γιώργου Θεοφάνους την πρώτη χρονιά και του Μπαμπη Στόκα τη δεύτερη.

Σε κυκλοφορία βρίσκονται δύο προσωπικά άλμπουμ της Σαλίνας. Έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής, με τους: Γιάννη Κότσιρα, Στέφανο Κορκολή, Αντώνη Μιτζέλο, Χρήστο Δάντη, Ευριδίκη, C:REAL, Γιώργο Καραδήμο, Sunny Μπαλτζή, Νίκο Αντύπα, Μάνο Ξυδού, Λάκη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Κοργιαλά, Γιάννη Σαββιδάκη, Νίκο Μωραΐτη κ.α.

Κλείσιμο
Το προηγούμενο τραγούδι της «Ο άνθρωπος» έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και ακούγεται τακτικά από τους μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Την χρόνια που πέρασε ανέβασε με μεγάλη επιτυχία τη μουσικοθεατρική παράσταση «’Ονειρα γλυκά» σε κείμενο δικό της και σκηνοθεσία του Αντώνη Λουδάρου. Στην παράσταση κείμενα και τραγούδια γίνονται ένα και μαζί της παίζει και τραγουδά η Ελπίδα. Από τον Οκτώβριο το «Όνειρα Γλυκά» ανεβαίνει για δεύτερη χρόνια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης