Νόελ Γκάλαχερ: «Για 20 εκατ. λίρες ξαναφτιάχνω τους Oasis»

Νόελ Γκάλαχερ: «Για 20 εκατ. λίρες ξαναφτιάχνω τους Oasis»

Ο αρχηγός του ιστορικού συγκροτήματος έδειξε τον... λογαριασμό για όσους θέλουν να ξαναδούν μαζί τους Oasis επί σκηνής

Νόελ Γκάλαχερ: «Για 20 εκατ. λίρες ξαναφτιάχνω τους Oasis»
Ένα από τα μεγαλύτερα εναπομείναντα... θησαυροφυλάκια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και ανεκπλήρωτο όνειρο των εκατομμυρίων θαυμαστών τους, η επανένωση των Oasis, απέκτησε πλέον έναν σταθερό -αν και υψηλότατο- παρονομαστή: 20 εκατομμύρια λίρες για μία και μόνο εμφάνιση!

Αυτό είναι το ποσό που ο Νόελ Γκάλαχερ, ένας εκ των δύο αδελφών Γκάλαχερ που ήταν επικεφαλείς των Oasis, εμφάνισε ως ικανοποιητικό για να μπει στην διαδικασία να συζητήσει την επανένωση του γκρουπ. «Για 20 εκατομμύρια λίρες και για μία συναυλία, θα ήταν καλά λεφτά, έτσι δεν είναι; Όμως ποτέ δεν δέχθηκα μια τέτοια πρόταση από κανέναν μέχρι σήμερα» δήλωσε στην εφημερίδα Daily Star.

H επανένωση των Oasis είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναμενόμενα μουσικά συμβάντα που όλοι περιμένουν να γίνει αλλά τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί ικανό να το οδηγήσει στο να πραγματοποιηθεί.

Πάντως τα δύο αδέλφια, ο Νόελ και ο Λίαμ έχουν απορρίψει κατά καιρούς όποια προσπάθεια έχει γίνει να τους πείσει. «Ο Λίαμ είναι ένας πολύ θυμωμένος άνθρωπος ακόμα» δήλωσε ο Νόελ στην ίδια συνέντευξη, ενώ εκφράζει την έντονη δυσφορία του κάθε φορά που οι άνθρωποι των πλησιάζουν και τον ρωτούν πότε θα σμίξουν και πάλι οι Οasis στην σκηνή.

Τον Απρίλιο του 2015, η Mirror είχε δημοσιεύσει την πληροφορία, ότι ο Νόελ και ο Λίαμ είχαν φθάσει σε μία «συμφωνία κυρίων» για να ενώσουν και πάλι την μπάντα, μετά την ταραχώδη διάσπασή της το 2009. Από τότε ο Νόελ είχε αρνηθεί έντονα να υπάρξει οποιαδήποτε κουβέντα για επανένωση, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Όμως τώρα επανέρχεται βάζοντας ως όριο το απίστευτο αυτό ποσό, των 20 εκατομμυρίων λιρών.
Κλείσιμο

Πάντως για τους φανατικούς φίλους του γκρουπ, υπάρχει και εναλλακτική λύση από το να περιμένουν τον Μίδα που θα δώσει αυτό το αστρονομικό ποσό (μάλλον απίθανο να βρεθεί κανείς...).

Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ Supersonic το οποίο σκηνοθέτησε ο Mat Whitecross, και προβλήθηκε πρόσφατα στις Κάννες. Μέσα από αυτό το ντοκιμαντέρ, τις συνεντεύξεις και τις μουσικές, οι Oasis «ζωντανεύουν» και πάλι μαζί, ξυπνώντας μερικές από τις πιο ωραίες μνήμες όσων ευτύχησαν να είναι νέοι στην δεκαετία του 1990.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης