Μαντόνα, Ντέιβιντ Κάμερον, Κάινι Γουέστ, Μόμπι και πολλοί άλλοι αποχαιρετούν τον David Bowie

Μαντόνα, Ντέιβιντ Κάμερον, Κάινι Γουέστ, Μόμπι και πολλοί άλλοι αποχαιρετούν τον David Bowie

Εκτός από τους χιλιάδες απλούς φαν του μουσικού ειδώλου, πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες ανέβασαν μηνύματα στα social media

Μαντόνα, Ντέιβιντ Κάμερον, Κάινι Γουέστ, Μόμπι και πολλοί άλλοι αποχαιρετούν τον David Bowie
Ο David Bowie δεν είχε απλούς θαυμαστές. Είχε ''ακόλουθους'', ''μαθητές'' που αγόραζαν κάθε νέα του δουλειά, παρακολουθούσαν κάθε του κίνηση, αντέγραφαν τα ρούχα του, τα look που υιοθετούσε στα μαλλιά του.

Ο θάνατος του θρυλικού μουσικού, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, σκόρπισε τη θλίψη σε όλο τον κόσμο. Δεκάδες χιλιάδες μηνύματα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, από τον κόσμο που τον αγάπησε. Ανάμεσά τους, προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και της πολιτικής που εμπνεύστηκαν από το έργο και την προσωπικότητά του.

Η βασίλισσα της ποπ, αποχαίρετησε τον David Bowie, ανεβάζοντας στα social media, μία κοινή φωτογραφία τους. «Τόσο τυχερή που σε γνώρισα»,
έγραψε η Madonna στο Facebook.

Κλείσιμο


Στο Instagram, η Μadonna ανέβασε άλλες δύο φωτογραφίες του Bowie, γράφοντας: «
«Είμαι συντετριμμένη! Αυτός ο τεράστιος καλλιτέχνης άλλαξε την ζωή μου! Ταλαντούχος, μοναδικός, ιδιοφυής, ο Άνθρωπος που έπεσε στη Γη. Το πνεύμα σου θα ζει μαζί μας για πάντα!»



O Bρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, που έγραψε: «Μεγάλωσα ακούγοντας την ποπ ιδιοφυΐα του David Bowie. Ήταν ο άρχοντας του επαναπροσδιορισμού, που τα έκανε όλα σωστά. Τεράστια απώλεια». 




Ο Iggy Pop έγραψε: «Η φιλία του David ήταν το φως της ζωής μου. Δεν έχω συναντήσει άλλον τόσο θαυμαστό. Ήταν ο καλύτερος που θα μπορούσε να υπάρξει».



Ο αμερικανός σταρ της, Κάινι Γουέστ έγραψε πως ήταν από τις πιο σημαντικές εμπνεύσεις του. «Tόσο άφοβος, τόσο δημιουργικός, μας έδωσε μαγεία για μια ζωή». 



Ο Moby, ανέβασε στο προφίλ του στο facebook μια φωτογραφία, γράφοντας: «Αντίο φίλε μου. Μας έδωσες τα πάντα. Σε ευχαριστούμε για τη μουσική, τα δείπνα, τα γέλια και τη φιλία σου. Θα σε αγαπώ για πάντα».

H Cher έγραψε στο Twitter: «Συντετριμέννη! Ένας μύθος έφυγε»

O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Russel Crowe, έγραψε: «RIP David . Αγαπούσα τη μουσική σου. Αγαπούσα εσένα.Ένας από τους μεγαλύτερους περφόρμερ που έζησε ποτέ!».



Στο ίδιο κλίμα αναρτήσεις από δεκάδες καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών οι Foo Fighters, ο Μπομπ Σάγκετ, η Ολίβια Μαν, ο Φάρελ Ουίλιαμς κά.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης