Δείτε τη σκηνή που θα εμφανιστεί η Lady Gaga

Δείτε τη σκηνή που θα εμφανιστεί η Lady Gaga

Οι απαιτήσεις της ντίβας, η αλλεργία της στα σταφύλια και… τα 50 μέτρα καλώδιο που ζήτησε

Δείτε τη σκηνή που θα εμφανιστεί η Lady Gaga
Προκλητική. Ιδιαίτερη. Αμφιλεγόμενη. Ιέρεια. Πριγκίπισσα. Μερικοί μόνο από τους τίτλους που κατά καιρούς έχουν αποδοθεί στο σύγχρονο μουσικό φαινόμενο της παγκόσμιας σκηνής στην ταλαντούχα Lady Gaga.

Η εκκεντρική μικροσκοπική καλλιτέχνιδα η οποία έχει δει τις μετοχές της να εκτοξεύονται στην κορυφή τα τελευταία χρόνια με πωλήσεις που συνεπάγονται άλμπουμ με άρωμα πλατίνας, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, έρχεται για μία συναυλία στη χώρα μας σε λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου οι πύλες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν προκειμένου να υποδεχτούν την απόλυτη ντίβα η οποία έρχεται με διαθέσεις άγριες προκειμένου να ξεσηκώσει τους φανατικούς της θαυμαστές και να τους παρασύρει στα δικά της ξεχωριστά μονοπάτια μουσικής και τραγουδιών που γνώρισαν τεράστια επιτυχία παντού. Η Ελλάδα είναι ο επόμενός της στόχος μετά από μία σειρά πετυχημένων συναυλιών και για την ίδια ένας πολύ ιδιαίτερος σταθμός, καθώς έχει πει πως είναι μία από τις χώρες που θέλει να επισκέπτεται γιατί αγαπά τον πολιτισμό και την ιστορία της.

Κλείσιμο


Η ταλαντούχα Lady Gaga καταφθάνει αύριο το μεσημέρι και είναι αποφασισμένη όχι μόνο να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για τους θαυμαστές της πάνω στη σκηνή με ένα show φαντασμαγορικό που θα έχει τα πάντα από μουσική μέχρι… πασαρέλα, αλλά και να γλεντήσει τηρουμένων των χρόνων που είναι ιδιαίτερα πιεστικοί τη σύντομη διαμονή της στην Αθήνα.  
 


Δεν έχει πρόγραμμα, ανάλογα πώς θα ξυπνήσει…

Η μικροσκοπική τραγουδίστρια σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όταν έκανε τις πρώτες επαφές και συνεννοήσεις για την συναυλία στην Ελλάδα είχε εκφράσει την επιθυμία να επισκεφτεί σίγουρα την Ακρόπολη και να έχει τη δυνατότητα να κάνει μία βόλτα με σκάφος σε κάποια από τα αγαπημένα της νησιά μεταξύ των οποίων και η Μύκονος. Το πρόγραμμα αυτό όμως μάλλον δεν προβλέπεται να τηρηθεί επακριβώς γιατί οι χρόνοι απλά... δεν βγαίνουν. «Αν και η ίδια είναι εντελώς απρόβλεπτη, λειτουργεί πραγματικά χωρίς προγραμματισμό. Ας πούμε είναι ικανή να ξυπνήσει Πέμπτη πρωί και να θέλει να πάει στην Ακρόπολη, τόσο απλά», θα μας ενημερώσουν οι ιθύνοντες της διοργάνωσης.
 


Η αλλεργία στα σταφύλια και τα… 50 μέτρα καλώδιο που ζήτησε

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Lady Gaga αναμένεται να μείνει στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια. Βέβαια όπως ήταν αναμενόμενο έθεσε υπόψη των υπευθύνων κάποιες από τις επιθυμίες της… Έτσι, όπως αποκαλύπτει εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής, LAVRIS LTD, μιλώντας στο protothema.gr, η μικροσκοπική ντίβα φέρεται να ζήτησε τα εξής:










Λευκές κουρτίνες παντού, σε όλο το χώρο που θα τη φιλοξενήσει. Λευκά δεκάδες τριαντάφυλλα παντού. Λευκούς καναπέδες. Μάλλον το λευκό είναι το χρώμα της και αυτό που της εξασφαλίζει ηρεμία και γαλήνη. Όσον αφορά στο μενού, η Lady Gaga ζήτησε αποκλειστικά μεσογειακό μενού, πολλά λαχανικά, καθόλου αλκοόλ, πολλά αναψυκτικά και έδωσε ρητή διαταγή να μην της αναφέρει κανείς τη λέξη… σταφύλια στα οποία είναι αλλεργική!

Και η λίστα με τις μικρές επιθυμίες της σύγχρονης ντίβας ολοκληρώνεται με το εξής αίτημα: Ζήτησε λοιπόν να υπάρχει καλώδιο 50 μέτρων στο τηλέφωνο για να μπορεί να μετακινείται όπου θέλει, internet παντού, ακόμη και στο μπάνιο.

Α, και μία ακόμη μικρή λεπτομέρεια: Απαίτησε να έχει στη διάθεσή της πάρα πολλά σνακς και… έναν καταψύκτη μέσα στο δωμάτιό της… Αυτά τα λίγα που ίσως για κάποιους να είναι και παράξενα αλλά για μία ντίβα μάλλον απαραίτητα.

Να σημειωθεί ότι οι πρώτες πρόβες θα γίνουν αργά το απόγευμα καθώς η ίδια θα μεταβεί αφού ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι της στο χώρο του ΟΑΚΑ για να δει λίγο μαζί με τους συνεργάτες της το στήσιμο, το οποίο είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να εντυπωσιάσει όσους παρακολουθήσουν τη συναυλία.
 



Κάντο όπως η Lady…

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες το stage του ΟΑΚΑ θα μεταμορφωθεί σε ένα απέραντο catwalk. Δεκάδες κοστούμια, αλλαγές επί σκηνής, φτερά, περούκες, χορευτές και ένα υπερθέαμα απολαυστικό. Το stage της συναυλίας είναι η «Fat Lady», ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Έχει 50 μέτρα μήκος, 31 μέτρα βάθος και 21 μέτρα ύψος, καλύπτοντας 2.000 τ.μ. Στο stage θα κρεμαστούν δύο γιγαντοοθόνες LED και επιπλέον 30 τόνοι μηχανημάτων για τα ειδικά εφέ.
Τη Lady Gaga συνοδεύουν στη σκηνή πέντε μουσικοί και 14 χορευτές. Μουσικά θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια της τα οποία γνώρισαν τεράστια επιτυχία αλλά θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα τραγούδια του νέου της άλμπουμ «Artpop», που δίνει και το όνομα στην περιοδεία της.

Να θυμίσουμε σε αυτούς που θα βρεθούν εκεί ότι η καλλιτέχνις συνηθίζει να έρχεται σε άμεση επαφή με το κοινό, οπότε κανείς δε θα πρέπει να εκπλαγεί αν ξεκινήσει παράλληλα με το show να βγάζει και φωτογραφίες selfie με θαυμαστές της. Στα πικάντικα και στα πηγαδάκια που ήδη έχουν στηθεί συζητείται ότι οι αλλαγές των κοστουμιών της μπορεί να γίνουν αποκαλυπτικές και είναι γνωστό πως η Lady Μοther Monster δεν διστάζει να βρεθεί μισόγυμνη στη σκηνή. Tη συναυλία που θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ την Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη θα ανοίξει ο Άλεξ Καββαδίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης