Γιάννης Πάριος: Ακυρώνεται η αυριανή συναυλία στο θέατρο «Παλλάς»

Γιάννης Πάριος: Ακυρώνεται η αυριανή συναυλία στο θέατρο «Παλλάς»

Η φιλανθρωπική συναυλία του σπουδαίου ερμηνευτή Γιάννη Πάριου, στο Θέατρο Παλλάς, ακυρώνεται και δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά

PARIOS-PALLAS
Ο Σύλλογος Θυάτειρα - Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας που έχει ως κινητήριο δύναμη την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο, και σε ένδειξη συμπαράστασης για τα όσα διαδραματίζονται στην Ουκρανία, αναβάλλει μέχρι νεωτέρας, την ανθρωπιστική μουσική εκδήλωση  στο Θέατρο «Παλλάς» με τον Γιάννη Πάριο.

Η συναυλία που θα έδινε ο Γιάννης Πάριος, ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 1 Μαρτίου, στο Θέατρο «Παλλάς». Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε στο ρεπερτόριό του τα αγαπημένα «Νησιώτικα» για να στηρίξει ένα ακριτικό ελληνικό νησί, το Καστελλόριζο.

Η ανακοίνωση

«Με τη σκέψη μας στη δοκιμαζόμενη Ουκρανία που αριθμεί πάνω από 100.000 Έλληνες, γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας ακόμα ήττας της ανθρωπότητας από τον όλεθρο του πολέμου.
Ο Σύλλογος Θυάτειρα - Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας έχει ως κινητήριο δύναμη την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον Συνάνθρωπο, και σε ένδειξη συμπαράστασης στα αδέρφια μας και με μία από τις αμέτρητες αντιπολεμικές κινητοποιήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο να διοργανώνεται το ίδιο απόγευμα στο Σύνταγμα, με λύπη μας αναβάλλουμε μέχρι νεωτέρας, την ανθρωπιστική μουσική εκδήλωση που διοργανώνουμε στο Θέατρο Παλλάς με τον Γιάννη Πάριο».

Γιώργος Παπαγιαννόπουλος
Πρόεδρος Συλλόγου Θυάτειρα

Κλείσιμο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΥΑΤΕΙΡΑ Με τη σκέψη μας στη δοκιμαζόμενη Ουκρανία που αριθμεί πάνω από 100.000 Έλληνες, γινόμαστε...

Posted by Thyateira Union on Saturday, February 26, 2022




Ειδήσεις σήμερα:

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Ο «αόρατος» ολιγάρχης που πούλαγε κούκλες και έγινε ο «ταμίας» του Πούτιν

Η Ελλάδα κλείνει τον εναέριο χώρο της για τις ρωσικές πτήσεις

Lady Gaga - Μπράντλεϊ Κούπερ: Συναντήθηκαν μετά από χρόνια στα βραβεία SAG
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης