Αντί για εισιτήριο συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου.
Κλείσιμο
Το φεστιβάλ συνεχίζει με βραδιά κινηματογράφου αυτή την Παρασκευή και με μουσική βραδιά και πάλι την επόμενη Τετάρτη με τη σκηνή να καταλαμβάνουν οι Onirama.
O δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καλωσόρισε τους θεατές πριν αρχίσει η συναυλία σχολιάζοντας: «Από το αυτοκίνητό μας, με αποστάσεις, με ασφάλεια – μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή», ενώ για το πρωτότυπο φεστιβάλ έχει δηλώσει πως η ιδέα προέκυψε στην προσπάθεια προσαρμογής των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο δήμος στα νέα δεδομένα και την ευκαιρία αξιοποίησης μιας μεγάλης και ήσυχης έκτασης πρασίνου που υπάρχει στην περιοχή. Θα φιλοξενήσουμε προβολές ταινιών, νέων και κλασικών, όπως και θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος δωρεάν για το κοινό και, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές» .
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.