Ο Same84 «χτυπά» με νέο γκράφιτι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Βόλου

Ο Same84 «χτυπά» με νέο γκράφιτι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Βόλου

«Η τοιχογραφία μας θα αποτελούσε την νέα βιτρίνα του Κολυμβητηρίου και η δημιουργία της συνέπεσε με μια ακόμη δράση, την φιλοξενία πανελληνίου πρωταθλήματος πόλου και κολύμβησης»

Πριν λίγο καιρό είχε προσελκύσει τα βλέμματα των περαστικών -και όχι μόνο- όταν με μία μοναδική τοιχογραφία του, είχε απεικονίσει, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε ποτέ η χώρα, το Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πρώτο γήπεδο που αγωνίστηκε, στα Σεπόλια. 

Πρόσφατα, ο Same84 συνεργάστηκε με την ομάδα Urbanact, προκειμένου να «γεμίσει» με την τέχνη του, ο άδειος τοίχος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, στο Βόλο.
Το αποτέλεσμα; Για άλλη μία φορά εντυπωσιακό!

Στο γκράφιτι αποτυπώνεται ένα κολυμβητής, που με τα χέρια ανοιχτά, στο κολυμβητικό στυλ της «πεταλούδας», δίνει την αίσθηση ότι ετοιμάζεται να βγει από τον τοίχο.
Η ομάδα Urbanact δηλώνει στη lifo: 

«Σ' ένα χώρο δηλαδή που τον επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως νέοι και νέες. Η τοιχογραφία μας θα αποτελούσε την νέα βιτρίνα του Κολυμβητηρίου και η δημιουργία της συνέπεσε με μια ακόμη δράση, την φιλοξενία πανελληνίου πρωταθλήματος πόλου και κολύμβησης. Οι προσμονές πολλές και οι προσδοκίες άλλες τόσες». 

Το γκράφιτι πραγματοποιήθηκε σε διάστημα τριών -γεμάτων- ημερών, υπό συνθήκες καύσωνα,ενώ κατάφερε να προσελκύσει πολλούς κατοίκους του Βόλου, οι οποίοι έσπευσαν για να το απολαύσουν και παράλληλα τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν και να έρθουν πιο κοντά στην τέχνη του γκράφιτι και στον ταλαντούχο καλλιτέχνη.


Το γκράφιτι που απεικονίζει το Γιάννη Αντετοκούνμπο, στα ΣεπόλιαΣΧΟΛΙΑ (2)

Είναι καταπληκτικό

Το θαυμάσαμε στην κυριολεξία πρόσφατα στους Πανελλήνιους ΠΑΜΠ-ΠΑΓΚ..... Είναι στην κυριολεξία "πίνακας ζωγραφικής" και μαγνητίζει το βλέμμα.... Καμία σχέση με τα ξεφτισμένα και φουσκωμένα ντουβάρια που συνήθως κοσμούντέτοιες εγκαταστάσεις..... Μακάρι να διαθέσουν και άλλοι τα υλικά βαφής και τα "ντουβάρια" εγκαταστάσεων σε τέτοιους Καλλιτέχνες....με Κ κεφαλαίο....

Sabonis

Έργο τέχνης!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

unnamed

Η ζωγραφική της, αποτελεί μια διαφορετική ανάγνωση, αυτού του καταναλωτικού τρόπου ζωής, που αναπαράγει ευκαιριακά πρότυπα, ενώ συχνά με περιπαικτική διάθεση ξορκίζει μέσα από τα έργα της, τις αντινομίες και την απουσία του νοήματος, μέσα σε αυτό το εξεζητημένο σκηνικό

dafnis

Στην έκθεση παρουσιάζονται μερικές από τις πιο γνωστές εικονογραφήσεις του, όπως τα Ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη, η «Οδύσεια» του Καζαντζάκη, η Ινδία, καθώς και για τη Λυσιστράτη, το λεύκωμα «Λυρικά», καθώς και τα σχέδια για το βουκολικό μυθιστόρημα «Δάφνης και Χλόη»

echoes

Έκθεση Τελειόφοιτων Ζωγράφων & 3D Animator