Ο Same84 «χτυπά» με νέο γκράφιτι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Βόλου

Ο Same84 «χτυπά» με νέο γκράφιτι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Βόλου

«Η τοιχογραφία μας θα αποτελούσε την νέα βιτρίνα του Κολυμβητηρίου και η δημιουργία της συνέπεσε με μια ακόμη δράση, την φιλοξενία πανελληνίου πρωταθλήματος πόλου και κολύμβησης»

Ο Same84 «χτυπά» με νέο γκράφιτι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Βόλου
Πριν λίγο καιρό είχε προσελκύσει τα βλέμματα των περαστικών -και όχι μόνο- όταν με μία μοναδική τοιχογραφία του, είχε απεικονίσει, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε ποτέ η χώρα, το Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πρώτο γήπεδο που αγωνίστηκε, στα Σεπόλια. 

Πρόσφατα, ο Same84 συνεργάστηκε με την ομάδα Urbanact, προκειμένου να «γεμίσει» με την τέχνη του, ο άδειος τοίχος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, στο Βόλο.


Κλείσιμο


Το αποτέλεσμα; Για άλλη μία φορά εντυπωσιακό!

Στο γκράφιτι αποτυπώνεται ένα κολυμβητής, που με τα χέρια ανοιχτά, στο κολυμβητικό στυλ της «πεταλούδας», δίνει την αίσθηση ότι ετοιμάζεται να βγει από τον τοίχο.




Η ομάδα Urbanact δηλώνει στη lifo: 

«Σ' ένα χώρο δηλαδή που τον επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως νέοι και νέες. Η τοιχογραφία μας θα αποτελούσε την νέα βιτρίνα του Κολυμβητηρίου και η δημιουργία της συνέπεσε με μια ακόμη δράση, την φιλοξενία πανελληνίου πρωταθλήματος πόλου και κολύμβησης. Οι προσμονές πολλές και οι προσδοκίες άλλες τόσες». 

Το γκράφιτι πραγματοποιήθηκε σε διάστημα τριών -γεμάτων- ημερών, υπό συνθήκες καύσωνα,ενώ κατάφερε να προσελκύσει πολλούς κατοίκους του Βόλου, οι οποίοι έσπευσαν για να το απολαύσουν και παράλληλα τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν και να έρθουν πιο κοντά στην τέχνη του γκράφιτι και στον ταλαντούχο καλλιτέχνη.














Το γκράφιτι που απεικονίζει το Γιάννη Αντετοκούνμπο, στα Σεπόλια



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης