300 καλλιτέχνες για τους άστεγους της Αθήνας

300 καλλιτέχνες για τους άστεγους της Αθήνας

Η «ΕΚΠΛΗΞΗ!» του artAZ επιστρέφει και 300 καλλιτέχνες βρίσκονται για μία ακόμη χρονιά δίπλα στους άστεγους της Αθήνας...

Η «ΕΚΠΛΗΞΗ!» του artAZ επιστρέφει και 300 καλλιτέχνες βρίσκονται για μία ακόμη χρονιά δίπλα στους άστεγους της Αθήνας. Η ετήσια αυτή εικαστική εκδήλωση που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια ίσως φέτος φαντάζει πιο επίκαιρη από ποτέ με την οικονομική και κοινωνική κατάσταση στη χώρα να έχει πάρει τον κατήφορο.

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια της έκθεσης στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων όπου το artAZ διοργανώνει την «ΕΚΠΛΗΞΗ!» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για την ενίσχυση των δράσεων του κέντρου στήριξης αστέγων «Κλίμακα», και μιλήσαμε με τον Άγγελο Αγιοστρατίτη.Περισσότερες πληροφορίες στα:

http://artaz.gr

http://www.klimaka.org.gr/newsite/index.htm

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fas

Η Roma Gallery ανοίγει τις πύλες της στους δύο μεγάλους δημιουργούς Δημήτρη Μυταρά και Αλέκο Φασιανό, παρουσιάζοντας αντιπροσωπευτικά έργα τους - Από τις 21 Μαρτίου έως τις 4 Μαΐου η διάρκεια της έκθεσης

dvd_main01

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Έλεν Μίρεν, μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες ηθοποιούς, υποδύεται με συνταρακτικό τρόπο μια υψηλόβαθμη στρατιωτικό. Αποστολή της η αναχαίτιση των καμικάζι τρομοκρατών.

1