DJ Specials στο FAUST

DJ Specials στο FAUST

Το FAUST υποδέχεται τις γιορτινές μέρες με ξεχωριστά DJ sets με τους καλύτερους εγχώριους DJs στα decks

1LAST-NIGHT-ON-EARTH-WEB-POSTER
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
THE GATHERING & FRIENDLY CO SPECIAL XMAS PARTY

Η ομάδα του The Gathering επιστρέφει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Faust για ένα special Xmas party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες . Βάζουμε τη γιορτινή μας διάθεση και σας περιμένουμε να χoρέψουμε στις μουσικές των Tonny Lasar, Teo Mavropoulos, Panayotee .
Starts at 21:00
Entrance Free
Κλείσιμο
Supported by: The Friendly Co

THE-GATHERING2-_1_


ΤΡΙΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
DJ MASON

O dj και παραγωγός Nick Mason, μαζί με το συνήθη ύποπτο Sidel επιστρέφουν στα decks του Faust την παραμονή των Χριστουγέννων για ένα ξεσηκωτικό, εορταστικό dj set...
Είσοδος ελεύθερη

faustchristmas19A6


ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
DJ AKYLLA CHRISTMAS SPECIAL

Με το πιο festive υλικό, ο DJ Akylla επιμελείται τη μουσική σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στον ζεστό χώρο του Faust.
Είσοδος ελεύθερη

akylla


ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
DJ NIGHT ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΟΥΓΑΡΗ

Ο DJ Χρήστος Σουγάρης στα decks του Faust επιλέγει την καλύτερη μουσική για το Σαββατόβραδο.
Είσοδος ελεύθερη

ΤΡΙΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
THE LAST NIGHT ON EARTH WITH SUNSHINE PEDRO

Για τους λάτρεις της πραγματικής underground dance culture ένας γνήσιος εκφραστής της θα βρίσκεται στα decks του Faust, την τελευταία μέρα της χρονιάς. Και θα ‘ναι σαν να είναι η τελευταία νύχτα στην Γη.

LAST-NIGHT-ON-EARTH-WEB-POSTER


Νύχτα 31 Δεκεμβρίου ξημερώματα 1/1/2020

Ο resident Dj του Cariocas επιστρέφει στο Faust για μία ακόμα εμφάνιση που θα γράψει ιστορία. Ήταν πριν 2533 ημέρες σαν σήμερα, 22/12/2012 όταν ο Sunshine Pedro εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Faust. Με το project του Lovesick, το Cariocas family γιόρτασε το τέλος του κόσμου σύμφωνα με την τελευταία ημέρα του ημερολογίου των Μάγια. Don’t hesitate. Time heals the pain. You ain’t the problem. Από το 1998 κάθε πάρτυ με την υπογραφή Cariocas αλληλεπιδρά μυστηριωδώς με τον χρόνο αφού στηρίζεται σε μία και μοναδική αρχή: Κάντο σαν να μην υπάρχει αύριο.


Post copies ideas

Την στιγμή που ο κόσμος ονειρεύεται εκείνα που θα φέρει η νέα χρονιά, η οικογένεια του Cariocas καλωσορίζει το σημαδιακό 2020 σαν να μην υπάρχει αύριο και γιορτάζει την έναρξη της νέας δεκαετίας με ένα πάρτυ στο γνώριμο μοτίβο των τελευταίων 22 χρόνων της ύπαρξής του. Υπογράφει την παραγωγή ενός πάρτυ όπως μόνο εκείνο ξέρει να κάνει, με τον μοναδικό resident DJ Sunshine Pedro σε ένα Cariocas city story που φλερτάρει με τον χρόνο, το τέλος και την αρχή. Οι μύστες γνωρίζουν πως αυτό σημαίνει πολλές εκπλήξεις από το Cariocas. Join στο event και δεν θα χάσεις αφού θα σε βοηθήσουμε να προετοιμαστείς κατάλληλα για την τελευταία νύχτα της χρονιάς πάνω στην Γη και την πρώτη μέρα της ζωής σου στον πραγματικό κόσμο που βρίσκεται μέσα σου, στο κέντρο σου. Είσαι το σύμπαν. Έλα να ενωθείς με τα παράλληλα Σαν Να Μην Υπάρχει Αύριο. Τι και αν είναι χειμώνας; Θα το κάνουμε καλοκαιρινό! Cariocas Beach Bar.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης