Ποίηση του Παύλου Σιδηρόπουλου με all-star ερμηνευτές στο Σταυρό του Νότου

Ποίηση του Παύλου Σιδηρόπουλου με all-star ερμηνευτές στο Σταυρό του Νότου

Μελοποιημένα από τον Δημήτρη Καρρά, τα ποιήματα του Παύλου Σιδηρόπουλου θα ακουστούν σε ζωντανή παρουσίαση την Κυριακή 10 Νοεμβρίου - Συμμετέχουν οι Μίλτος Πασχαλίδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Ορφέας Περίδης, Σωτήρης Καλυβάτσης κ.α. - Το άλμπουμ έχει τίτλο «Εξακρίβωση»

Pavlos_02
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, σε μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στην πιο εμβληματική μορφή του ελληνικού ροκ, τον Παύλο Σιδηρόπουλο,  θα δοθεί μια μοναδική τρίωρη μουσική παράσταση. Πρόκειται για την παρουσίαση ενός νέου άλμπουμ, με τίτλο «Εξακρίβωση». Στην πραγματικότητα είναι ένας φόρος τιμής στον Παύλο, εντελώς ιδιαίτερος. εφόσον βασίζεται σε στίχους που έγραψε ο ίδιος. 

Η «Εξακρίβωση» είναι μία σπουδαία δισκογραφική εργασία, η οποία βασίζεται στη μελοποίηση των ποιημάτων του  Παύλου Σιδηρόπουλου, από τον συνθέτη Δημήτρη Καρρά. Ως προς την ερμηνεία των καινούργιων αυτών τραγουδιών, υπάρχει μια ομάδα εξαιρετικών, αγαπημένων ερμηνευτών και ηθοποιών. Το άλμπουμ κυκλοφορεί σε cd και ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και σε LP από την B_Other Side.

Τραγούδια της «Εξακρίβωσης», αλλά και γνωστά κομμάτια του Παύλου Σιδηρόπουλου θα αποδώσουν εξαιρετικοί ερμηνευτές και τραγουδοποιοί, οι οποίοι θα συναντηθούν στο Σταυρό του Νότου για να τιμήσουν τον «Πρίγκιπα» της ελληνικής ροκ σκηνής.
Με σειρά εμφάνισης τραγουδούν οι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Φοίβος Δεληβοριάς, Ορφέας Περίδης, Νατάσα Καμπαστάνα, Βιολέτα Ίκαρη, Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος, Δημήτρης Καρράς, Σωτήρης Καλυβάτσης, Back Pages.

Κλείσιμο


Σημαντική θα είναι η παρουσία μέσω της εικόνας του video της αδελφής του Παύλου Σιδηρόπουλου, Μελίνας Σιδηροπούλου, του Πάνου Κατσιμίχα που διαβάζει ένα γράμμα στον Παύλο και του διευθυντή του ρ/σ Μελωδία, Δημήτρη Βραχνού, που μιλά για την αξία του δισκογραφικού εγχειρήματος.

Επίσης ο Γιώργος Κιμούλης θα απαγγείλει -μέσω βίντεο, το ποίημα του Παύλου Σιδηρόπουλου με τίτλο «Κρυμμένος», το εναρκτήριο τραγούδι του άλμπουμ «Εξακρίβωση».

H παράσταση θα ξεκινήσει στις 20.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη, απαραίτητη όμως είναι η κράτηση θέσεων.

Oσοι παρευρεθούν στο χώρο του Σταυρού θα μπορούν να προμηθευτούν την «Εξακρίβωση σε CD και LP.

Συντελεστές:
Ήχος: Κώστας Κυριακίδης
Video: Ήρα Δράκου
Φώτα: Μανώλης Μπράτσης
Παρουσιάζει: Δ. Τερρανόβα
Συντονισμός: Σ. Φιλιπποπούλου

Παίζουν οι μουσικοί:
Γ. Ράλλης: Τύμπανα
Χ. Βογιατζής: Μπάσο
Γ. Θεοδωρόπουλος: Πλήκτρα
Γ. Γιαννάκος: Ακουστική κιθάρα
Μουσική Επιμέλεια: Ηλεκτρική κιθάρα: Κ. Πλατανιάς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κεντρική σκηνή-Σταυρός του Νότου
10 Νοεμβρίου 20.30
Παρουσίαση του άλμπουμ «Εξακρίβωση»
Είσοδος Ελεύθερη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975, 210 9239031
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης