Summer Nostos Festival:Η Agenda για τη Δευτέρα 24 Ιουνίου

Summer Nostos Festival:Η Agenda για τη Δευτέρα 24 Ιουνίου

Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας

unnamed__1_
Δευτέρα 24 Ιουνίου στο Summer Nostos Festival! Δείτε την ατζέντα του εντυπωσιακού Φεστιβάλ  για σήμερα.

Your #SNFestival agenda

unnamed


10.00 - 22.00: Kayak στο Κανάλι, Circus Workshops, Circus Outdoors, Πίστα Αναρρίχησης, Παιχνίδια Ισορροπίας, Γνωριμία με τη Ξιφασκία, Δυναμικός Χορός, Η Άσκηση είναι Φάρμακο, Εδώ Παίζουμε Όλοι, Ολυμπιακά Ομαδικά Αθλήματα με Μπάλα, Γνωριμία με τον Αθλητικό Τεχνολογικό Εξοπλισμό, Ρομποτική και Τέχνες (STEAM), σε διαφορετικά σημεία του ΚΠΙΣΝ
18.30: Nostos University, Φάρος
18.30: Ρουά Ματ με τον Nigel Short, Πίδακες Νερού
19.00: Συνάντηση με τους Legends, Εσπλανάδα
19.00: Seven to Seventh, Όχθη Καναλιού 21α
19.30 & 23:00: Circus Cosmos, Εναλλακτική ΕΛΣ
20.30: Soap&Skin, Σκηνή στο Κανάλι
20.30: Οι Δραπέτες της Σκακιέρας, Λαβύρινθος
22.00: Andrew Bird, Ξέφωτο

Εικαστικά
00.00: Tape Art, Φάρος
10.00 - 1.00: ARTWORKS, Νότια Μονοπάτια
10.00 - 1.00: Brian Eno - 77 million paintings, Πύργος Βιβλίων ΕΒΕ

Οι Legends 2004 στο Summer Nostos Festival. Οι πρωταθλητές Ευρώπης που μας χάρισαν το EURO 2004 απαντούν σε ερωτήσεις, μιλούν για την τεράστια κατάκτησή τους και λύνουν κάθε μας απορία ενώ συμμετέχουν στο πρόγραμμα Γνωριμία με τον Αθλητικό Τεχνολογικό Εξοπλισμό.

Κλείσιμο
Δεύτερη μέρα για τις δράσεις του Nostos University με σημείο αναφοράς τον κύβο του Rubik ενώ ο mastermind της σκακιέρας Nigel Short καλεί τους πιο τολμηρούς παίκτες σε μια δυνατή παρτίδα σκάκι.

Έναρξη για το project Seven to Seventh στην Όχθη του Καναλιού. Οι πολίτες της Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν παγκόσμιο χορό. Ελλάδα, Λίβανος, Γερμανία, Ιαπωνία, Η.Π.Α., Ελβετία, Πουέρτο Ρίκο και Ινδία ενώνονται μέσω προβολών σε γιγάντιες οθόνες και της χρήσης των νέων τεχνολογιών με στόχο να έρθουμε πιο κοντά.

Πειραματική electro στο κανάλι, με την Anja Plaschg. Το κορίτσι πίσω από το project Soap&Skin επιστρέφει ύστερα από 6 χρόνια απουσίας και παρουσιάζει το τρίτο ολοκληρωμένο της album. Το πιάνο συνοδεύει την εύθραυστη σκηνική της παρουσία σε μια συναυλία - εξομολόγηση.

Έχοντας στο ενεργητικό του συναυλίες στα μεγαλύτερα venues και φεστιβάλ του κόσμου, ο Andrew Bird έρχεται στην Σκηνή στο Ξέφωτο, κλείνοντας την δεύτερη μέρα του #SNFestival με τραγούδια από το album "My Finest Work Yet" που κυκλοφόρησε πρόσφατα και πολλά άλλα ακόμα. Πιο αισιόδοξος από ποτέ, με το γνωστό καυστικό του χιούμορ και με το απαράμιλλο, διάσημο και κινηματογραφικό σφύριγμά του είναι σίγουρο ότι θα μας συναρπάσει.

Σημειώστε τις εκδηλώσεις που δεν θέλετε να χάσετε και οργανώστε τον χρόνο σας για να τα δείτε και να τα ζήσετε όλα!

Είσοδος ελεύθερη
#SNFestival

Το Summer Nostos Festival διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ανακαλύψτε όλο το πρόγραμμα στο www.SNFestival.org
Ακολουθήστε το SNFestival στο Facebook
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης