2ο Παγκρήτειο Σεμινάριο Νεοκλασικού και Σύγχρονου Χορού από τον Errik Nour

Errik_Nour

Ο διάσημος χορευτής Errik Nour μαζί με τον Άγγελο Χατζή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους

Το 2ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Νεοκλασικού και Σύγχρονου Χορού με τον Errik Nour θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, στις εγκαταστάσεις του Global Gym, το Σάββατο και την Κυριακή 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ.
Ο εντυπωσιακός Errik Nour, διακεκριμένος χορευτής και χορογράφος, αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα χορευτικής αρτιότητας και επαγγελματισμού, που στόχο θα έχει στο σεμινάριο αυτό να εμπνεύσει τους μικρούς και μεγαλύτερους συμμετέχοντες και να τους μυήσει με την τεχνική του και τις γνώσεις του σε ένα ακόμα θαυμαστό ταξίδι στον κόσμο της έκφρασης διά του χορού.
Επίτιμος καλεσμένος ο Άγγελος Χατζής, από τα πιο ηχηρά ονόματα του μπαλέτου όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο παγκόσμιο στερέωμα, Ά χορευτής, δάσκαλος και χορογράφος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Ε.Λ.Σ.), με παραστάσεις από την Επίδαυρο, το Ηρώδειο, τον Λυκαβηττό έως την Κολωνία, Γιουγκοσλαβία, Ντίσελντορφ, Σόφια, Ρώμη, Στρασβούργο, Άμστερνταμ κλπ. με συνεργάτες όπως Ούρλιχ, Κασάντο, Πάολο Πόρτο Λούτσι, Ολεκ Βινογκραντόφ, Μποκόεβα κ.ά., ένας πραγματικός γνώστης του χορού και σπουδαίος δάσκαλος του είδους.

Ποιος είναι ο Errik Nour
Ο Errik Nour από πολύ μικρός έχει διακριθεί για το χορευτικό του ταλέντο αλλά και το χορογραφικό, έχοντας μαθητεύσει δίπλα σε μεγάλους δασκάλους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καλείται μέσω Σεμιναριακών μαθημάτων να διδάξει στα νέα παιδιά τον υπέροχο κόσμο του κλασικού, νεοκλασικού και σύγχρονου χορού, έναν κόσμο που από πολύ μικρός έχει ανακαλύψει. Ο ίδιος έχει ερμηνεύσει έργα του Διεθνούς χορευτικού ρεπερτορίου και πλήθος άλλων χορογραφιών όπως Δον Κιχώτη, Ζιζέλ, Κάρμεν, Καρυοθραύστης, Ωραία Κοιμωμένη, Σταχτοπούτα, Ζορμπάς, Καρμίνα Μπουράνα, Κοπέλια, Χορός των Ωρών, κ.α
Γνωστός για τις πρωτότυπες χορογραφίες του χορογραφεί αυτή τη στιγμή σε αρκετούς χώρους και θέατρα.

Nour_Eric


Το σεμινάριο
Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει πρακτικό μέρος με τον Errik Nour (2Χ45' και διάλειμμα) και θεωρητικό μέρος με τον Άγγελο Χατζή (1Χ45') συνολικής διάρκειας περίπου δυόμισι ωρών για κάθε τμήμα που θα ανακοινωθεί.
Με την επιφύλαξη τυχόν αλλαγών που θα εξαρτηθούν κυρίως από το σύνολο των συμμετοχών, τα τμήματα θα έχουν ως εξής με βάση το κάτωθι ενδεικτικό ωρολόγιο πρόγραμμα:
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου: Α: 10:30 π.μ. - 13:00 μ.μ. / Β: 13:00 μμ - 15:30 μ.μ. / Γ: 17:30 μ.μ. - 20:00 μ.μ.
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου: Δ: 10:30 π.μ. - 13:00 μ.μ. / Ε: 13:00 μ.μ. - 15:30 μ.μ. / ΣΤ: 17:30 μ.μ. - 20:00 μ.μ.
Δήλωση συμμετοχής έως την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής και πληρωμής στα τηλέφωνα: 2810-342536 (07:00 π.μ. - 24:00 μ.μ.) και 6971633151 (09:00 - 21:00) και 6972260108 (09:00 - 21:00).
Το κόστος συμμετοχής είναι 30,00 ευρώ κατ' άτομο.
Με το κλείσιμο των εγγραφών στις 21.09.2018, οι συμμετέχοντες θα κατατμηθούν σε ομάδες με βάση ποικίλα κριτήρια όπως το πλήθος των εγγεγραμμένων, η αλφαβητική κατάταξη, η ηλικία, οι εκτός νομού συμμετοχές κ.ά. και θα ανακοινωθούν τα τμήματα το αργότερο την Τετάρτη 26.09.2018, καθώς και το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.globalgym.gr και στο Facebook στη σελίδα Global Gym.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

elena-ferrante-ena

Η μιντιακή εικόνα και παρουσία της Φερράντε οφείλεται στη δουλειά μιας ολόκληρης ομάδας και έχει χαρακτήρα project, υποστηρίζει ο Γιώργος Μικρός, καθηγητής Υπολογιστικής και Ποσοτικής Γλωσσολογίας

vid-lanth

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο ταξιδεύει μέχρι την παραλια της Κινέττας παραπέμποντας στην ομώνυμη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου επισημαίνοντας ότι «όσο θα δοξάζεις το ελληνικό σινεμά εμείς θα θυμόμαστε τους λόγους που σε κρατούν μακριά μας»

movie01

Μπόλικες   νέες αφίξεις, εκ των οποίων οι τέσσερις αξίζουν τα λεφτά  τους. Ανώτερη όλων η Ρωσική «Εξόριστος  συγγραφέας»  αλλά στις  ερμηνείες  σκίζουν η  Γκλεν Κλόουζ ως «Σύζυγος» και η Μελίσα ΜακΚάρθι στο «Θα μπορούσες ποτέ να με συγχωρέσεις;»