Γιάννης Κότσιρας - Μίλτος Πασχαλίδης: Θα δώσουν και δεύτερη συναυλία στο Θέατρο Βράχων

Γιάννης Κότσιρας - Μίλτος Πασχαλίδης: Θα δώσουν και δεύτερη συναυλία στο Θέατρο Βράχων

Μετά την εξάντληση των εισιτηρίων για την πρώτη

Kotsiras_-_Pasxalidis
Η μουσική σύμπραξη του Γιάννη Κότσιρα  και του Μίλτου Πασχαλίδη  στη σκηνή ενθουσίασε, όπως φαίνεται το κοινό, καθώς τα εισιτήρια για την προγραμματισμένη στις 14 Σεπτεμβρίου συναυλία τους, στις 14 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα εξαντλήθηκαν γι’ αυτό και προστέθηκε μία ακόμη συναυλιακή ημερομηνία, η 15η Σεπτεμβρίου.

Ο Γιάννης Κότσιρας, ρομαντικός, τελειομανής, πολυτάλαντος, ταξιδευτής του κόσμου, ανήσυχος και παρατηρητικός από πάντα. Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και τη λατρεία του για τη μουσική με σχεδόν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ξεχωρίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις με τον τρόπο που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά «προσωπική».
 Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους ερμηνεύοντας νέα και παλαιότερα τραγούδια τους αλλά και δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος

Κλείσιμο
Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 

Ειδήσεις σήμερα:

Καματερό: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από συμμαθητή του - Τραβούσαν βίντεο από το επεισόδιο και παρακολουθούσαν με απάθεια

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ένας από τους εμπλεκόμενους για τον πυροβολισμό του 25χρονου

Ρωσία: Σε στενό κύκλο η κηδεία του Πριγκόζιν - Τον έθαψαν δίπλα από τον πατέρα του, απουσίαζε ο Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης