Οι πρόσφατες blockbuster πρεμιέρες του σινεμά, έρχονται σπίτι σου χωρίς επιπλέον χρέωση!
cinemaria

Οι πρόσφατες blockbuster πρεμιέρες του σινεμά, έρχονται σπίτι σου χωρίς επιπλέον χρέωση!

Όλες οι νέες ταινίες της Warner Bros μετά τον κινηματογράφο, και οι πολυαναμενόμενες παραγωγές των μεγαλύτερων αμερικανικών στούντιο, έρχονται χωρίς επιπλέον χρέωση αποκλειστικά στο Vodafone TV

Sponsored Content


Γνωρίζουμε όλοι πως το Vodafone TV είναι το σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα και η μοναδική υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης στη χώρα που ενσωματώνει το Disney+ στα πακέτα του. Τώρα, επεκτείνει και ενισχύει τη συνεργασία του με τη Warner Bros, προσφέροντας, κατ’ αποκλειστικότητα, ταινίες της σε πρώτη προβολή και επιλογές από μεγάλες επιτυχίες και blockbusters. Οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν χωρίς επιπλέον χρέωση πρόσφατες και μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες, όπως "The Batman", “Elvis”, "Dune", "The Matrix Resurrections" αλλά και του Disney+ όπως "Black Panther: Wakanda Forever", “Το Μενού” κ.α.

Ταυτόχρονα, ο πλούσιος κατάλογος του Vodafone TV εμπλουτίζεται με δημοφιλείς και κλασικές επιτυχίες της Warner Bros, όπως η τριλογία “The Lord of the Rings”, οι συναρπαστικές περιπέτειες του Harry Potter αλλά και μεγάλες Οσκαρικές επιτυχίες “A Star Is Born”, “Inception”, “Mad Max: Fury Road” και “Fantastic Beasts and Where to Find Them”.

Το Vodafone TV φέρνει το σινεμά στο σπίτι μας και παραμένει ο απόλυτος προορισμός ψυχαγωγίας.

BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER 

Με 850 εκατομμύρια σε παγκόσμιες εισπράξεις και 5 υποψηφιότητες για Όσκαρ, το «Black Panther: Wakanda Forever» ήρθε για να μείνει.

Όλα ξεκινούν μετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, όταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας Wakanda, η Βασίλισσα Ramonda, η Shuri, ο M’Baku, η Okoye και οι Dora Milaje, προσπαθούν να διατηρηθούν στην εξουσία και ταυτόχρονα πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις, με έναν φαινομενικά παντοδύναμο καινούργιο εχθρό: τον Ναμόρ, ένα πανίσχυρο αμφίβιο ον που ηγείται του λαού των Ταλοκάν.


Το  Μενού

Ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο νησί του Βορειοδυτικού Ειρηνικού για να δειπνήσει σε ένα πριβέ εστιατόριο, όπου ο μοναχικός, παγκοσμίως καταξιωμένος σεφ Julian Slowik έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο μενού γευσιγνωσίας για εκλεκτούς πελάτες. Ναι, είναι «Το Μενού» και οι Ρέιφ Φάινς, Άνια Τέιλορ Τζόνσον και Νίκολας Χουλτ συμμετέχουν στο πιο σαγηνευτικό θρίλερ της χρονιάς.


THE BATMAN 

Πάνω από ένα χρόνο τώρα, ο μασκοφόρος Μπρους Γουέιν ως ο Μπάτμαν (Ρόμπερτ Πάτινσον) έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κακοποιών της Γκόθαμ Σίτι. Με μόνους συμμάχους τον Άλφρεντ και τον Τζέιμς Γκόρντον, ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του.


ELVIS 


Η ταινία εξερευνά τη ζωή και τη μουσική του Έλβις Πρίσλεϊ (Όστιν Μπάτλερ), μέσα από το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ (Τομ Χανκς). Η ιστορία εμβαθύνει στην πολύπλοκη δυναμική μεταξύ των δυο τους, από την ανάδειξη του Πρίσλεϊ μέχρι την εκτίναξη της φήμης του, με φόντο το εξελισσόμενο πολιτιστικό τοπίο και την "απώλεια της αθωότητας" στην Αμερική. Στο επίκεντρο αυτής της διαδρομής βρίσκεται ένας από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς ανθρώπους στη ζωή του Έλβις, η Πρισίλα Πρίσλεϊ (Ολίβια ΝτεΤζόντζ).
Διαθέσιμο από 20/03


DUNE 

Ο Πολ Ατρείδης, ο χαρισματικός διάδοχος του Οίκου των Ατρειδών, καλείται να υπηρετήσει το ασύλληπτο πεπρωμένο του και να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του διαστήματος για να διασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας και του λαού του. Βασισμένο στο θρυλικό μυθιστόρημα του Φρανκ Χέρμπερτ, το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ είναι ένα οπτικό αριστούργημα.

Vodafone TV I Πρεμιέρες χωρίς επιπλέον χρέωση

Info
Το Vodafone TV προσφέρει μια ποικιλία από 35+ κανάλια όπως HISTORY, NATIONAL GEOGRAPHIC, DISNEY+, NICKELODEON κ.λπ., ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πρόσβαση σε έναν πλούσιο κατάλογο ταινιών και σειρών καθώς και στις διεθνείς υπηρεσίες περιεχομένου Netflix, Amazon Prime Video και YouTube μέσω του έξυπνου αποκωδικοποιητή Vodafone TV.

Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη σε smart TV με λογισμικό Android TV, smartphone Android & iOS καθώς και tablet Android & iOS και συνδυάζεται με τα μοναδικά προϊόντα σταθερής και Internet της Vodafone, μετατρέποντας τον χρόνο μέσα και έξω από το σπίτι σε μια μαγική εμπειρία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης