Andrea Bocelli: Ο διάσημος Ιταλός τενόρος μάγεψε με τη συναυλία του στο Sani Festival

Andrea Bocelli: Ο διάσημος Ιταλός τενόρος μάγεψε με τη συναυλία του στο Sani Festival

Επίσημη προσκεκλημένη του η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Αθηνά Ανδρεάδη που δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στο εξωτερικό

Bocceli_-_Sani_1
Με μια συναρπαστική συναυλία του Andrea Bocelli κορυφώθηκε το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για τα 30 χρόνια του Sani Festival. Ο διθενούς φήμης Ιταλός τενόρος ενθουσίασε και συγκίνησε με τις ερμηνείες του το κοινό σε ένα υψηλού επιπέδου μουσικό πρόγραμμα εφάμιλλο με επίπεδο που διέπει, όλα αυτά τα χρόνια, το φημισμένο καλλιτεχνικό φεστιβάλ της Χαλκιδικής.

Ο ειδυλλιακός Λόφος της Σάνης πλημμύρισε, το βράδυ το περασμένου Σαββάτου, από μελωδίες και συναισθήματα σε μια sold out συναυλία που μάγεψε τους Έλληνες αλλά και τους ξένους ακροατές που την παρακολούθησαν.

Ο Andrea Bocelli ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες που έχει σημαδέψει ανεξίτηλα με τη φωνή του, τόσο από το κλασικό ρεπερτόριο όπως το «Nessun Dorma» και το «La Donna e Mobile» όσο και από τo μοντέρνο όπως το «Can’t Help Falling in Love» και το «Con Te Partiro», με το κοινό να τον αποθεώνει στην κυριολεξία.
Bocelli_-_Andreadis_-_Sani
Ο Andrea Bocelli με την Ελληνίδα ερμηνεύτρια Αθηνά Ανδρεάδη
Κλείσιμο

Μαζί του στη σκηνή ανέβηκαν ο σπουδαίος Μαέστρος Carlo Bernini που διηύθυνε την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (ΚΟΘ), η εξαιρετική σοπράνο Cristina Pasaroiu που έκλεψε τις εντυπώσεις, o μοναδικός βιρτουόζος του φλάουτου Andrea Griminelli, η guest artist Aliki Chrisochou και η μαγευτική χορεύτρια από τη Σκάλα του Μιλάνου, Angelica Gismondo.

Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία της επίτιμης καλεσμένςη του Andrea Bocelli και του Sani Festival, την ελληνικής καταγωγής ερμηνεύτριας Αθηνάς Ανδρεάδη, που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και γοήτευσε με τις ερμηνείες της στο πλευρό του κορυφαίου τενόρού.

Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα του 112 στη Θεσσαλονίκη για την κακοκαιρία – «Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις»

«Ποτάμια» οι δρόμοι σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Κορυδαλλό - Δείτε βίντεο

Αξιωματούχος του Πούτιν σκοτώθηκε από έκρηξη βόμβας σε κατεχόμενη πόλη της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης