Μήνυμα του 112 στη Θεσσαλονίκη για την κακοκαιρία – «Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις»
Προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Ημαθία, Πιερία και άλλες περιοχές, από σήμερα το βράδυ
Μήνυμα στους πολίτες να προφυλαχθούν από την κακοκαιρία εστάλη στα κινητά από το 112 της Πολιτικής Προστασίας και στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Ημαθία, Πιερία και άλλες περιοχές, από σήμερα το βράδυ έως και τις προμεσημβρινές ώρες αύριο Πέμπτη.
“Προειδοποιητικό μήνυμα για το επόμενο 48ωρο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες, ραγδαίες βροχοπτώσεις, κεραυνοί) στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών”, αναφέρει το μήνυμα.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.