Στέφανος Κορκολής: Συναυλία στη Σύρο για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Στέφανος Κορκολής: Συναυλία στη Σύρο για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Ο Στέφανος Κορκολής γιορτάζει τα 35 του χρόνια στην ελληνική μουσική, ξεκινώντας με μία φιλανθρωπική συναυλία για τον σύλλογο φίλων νοσοκομείου Σύρου στον Πολιτιστικό Χώρο Συλλόγου Χρούσσων, την Κυριακή 26 Ιουνίου, στο νησί των Κυκλάδων

stef_syros_1
Μετά τις εντυπωσιακές sold out εμφανίσεις του στο θέατρο Παλλάς ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας ξεκινάει τον εορτασμό των 35 του χρόνων στην ελληνική μουσική από το πανέμορφο νησί της Σύρου, σε μια μοναδική βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον σύλλογο φίλων νοσοκομείου Σύρου.

Μάλιστα, είναι η τρίτη φορά που ο ίδιος πραγματοποιεί φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία για την ενίσχυση του νοσοκομείου.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Μια μεγαλειώδης συναυλία, με τη φιλική συμμετοχή της νεανικής χορωδίας της ορχήστρας των Κυκλάδων και επτά μουσικούς επί σκηνής.

Ο Στέφανος Κορκολής, πέρα από την αναδρομή στο έργο του και τις δικές του επιτυχίες, θα ερμηνεύσει ο ίδιος τραγούδια που έχει γράψει για άλλους σπουδαίους τραγουδιστές, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαρινέλλα, ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και άλλοι.

Στη σκηνή θα ακουστούν τραγούδια όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «Δεν είσαι εδώ», «Ο άγγελος μου», «εκατό φορές κομμάτια», «Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου», «Οι αποσκευές», «Σ´έχω ερωτευτεί» και φυσικά δικές του επιτυχίες από τη δεκαετία του 90’ όπως το «Σκόνη και θρύψαλα», «Στους πέντε ανέμους», «Το σημάδι του σκορπιού», «Ti Voglio», «Έχω μια διαίσθηση», «Χωρίς εσένα» , «Οι μέρες της φωτιάς», «Αγάπη παράξενη» και πολλά άλλα.

Κλείσιμο
Μαζί του η ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη, βασική ερμηνεύτρια του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια, η οποία μεταξύ άλλων μετράει ήδη στο ενεργητικό της δύο διπλούς χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος δημόσια την είχε αποκαλέσει «αποκάλυψη μεγατόνων».

stef_syros_2


Info

Προπώληση ticketservices.gr
Πληροφορίες 6936723104
Πολιτιστικός Χώρος Συλλόγου Χρούσσων
Κυριακή 26 Ιουνίου

Ειδήσεις σήμερα:

Δασκαλάκης: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος - Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης