ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Βραβεία Όσκαρ: Η τελετή απονομής θα έχει κεντρικό παρουσιαστή για πρώτη φορά από το 2018

Βραβεία Όσκαρ: Η τελετή απονομής θα έχει κεντρικό παρουσιαστή για πρώτη φορά από το 2018

Τελευταίος «οικοδεσπότης» της τελετής απονομής, πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν ο Τζίμι Κίμελ

jimmy_kimmel
Η φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ θα έχει παρουσιαστή, για πρώτη φορά από το 2018 (με τον  Τζίμι Κίμελ, τότε), ενώ θα επιστρέψει στο επί σειρά ετών «σπίτι» της, το περίφημο Dolby Theatre, όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Αν και άλλες εκδηλώσεις απονομής βραβείων έχουν αναβληθεί εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων της Covid-19, το ABC διευκρίνισε ότι τα σχέδια για την διοργάνωση της λαμπερής βραδιάς των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ εξακολουθούν να ισχύουν, όπως αρχικά έχει προγραμματιστεί, για τις 27 Μαρτίου, στο Λος Άντζελες.

Η φετινή απονομή θα έχει παρουσιαστή, δήλωσε ο πρόεδρος του ABC Entertainment, Κρεγκ Έργουιτς, σε εκδήλωση της Ένωσης Τηλεκριτικών. Απέφυγε, ωστόσο, να αποκαλύψει ποιος θα είναι αυτός. «Μπορεί να είμαι εγώ» αστειεύτηκε.

Τα τρία προηγούμενα χρόνια, τα βραβεία Όσκαρ απονεμήθηκαν από διάσημους τηλεπαρουσιαστές, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ένας βασικός παρουσιαστής της εκδήλωσης. Τα νούμερα τηλεθέασης κατέγραψαν πτώση τα τελευταία χρόνια, φθάνοντας στο «ναδίρ» των 10,4 εκατομμυρίων τηλεθεατών στις ΗΠΑ το 2021.

Ανάλογες πτωτικές τάσεις κατέγραψε, βέβαια, και η τηλεθέαση άλλων απονομών βραβείων.

Θαυμαστές του Βρετανού ηθοποιού Τομ Χόλαντ πρότειναν ότι εκείνος θα έπρεπε να είναι ο οικοδεσπότης της βραδιάς, μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας του, «Spider-Man: No Way Home», ενδεχομένως μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του, Ζεντάγια.

Κλείσιμο
Ο Χόλαντ είχε εκφράσει τον Δεκέμβριο στο Hollywood Reporter τη μεγάλη επιθυμία του να παρουσιάσει την τελετή απονομής των Όσκαρ. «Αν μου το ζητούσαν, θα το έκανα και θα ήταν πολύ διασκεδαστικό» ανέφερε.

Πέρυσι, η τελετή απονομής των Όσκαρ πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό Union Station στο Λος Άντζελες, με μικρό αριθμό προσκεκλημένων λόγω κορονοϊού. Φέτος η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί ξανά στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ.

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ θα ανακοινωθούν στις 8 Φεβρουαρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Βαλλιστική και DNA «έδειξαν» ότι ο οδηγός ήταν ο νεκρός Ρομά, λέει ο Κούγιας για την καταδίωξη στο Πέραμα

Η Βόρεια Κορέα έκανε, τη δεύτερη μέσα σε μία εβδομάδα, δοκιμή «βαλλιστικού πυραύλου»

Προειδοποίηση από τον FDA: Γιατί τα self test δεν πρέπει να γίνονται στο λαιμό αντί για τη μύτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης