Συναυλιακό καλοκαίρι: Αυτά είναι τα πρώτα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ

Συναυλιακό καλοκαίρι: Αυτά είναι τα πρώτα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ

θα πραγματοποιηθούν Ιούλιο και Αύγουστο με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων

Pyx_Lax_Terra_Vibe
Μπορεί τις πρώτες ημέρες μετά την ανακοίνωση της επανέναρξης της καλλιτεχνικής δραστηριότητας οι διοργανωτές να αντιμετώπιζαν με μεγάλο σκεπτικισμό το σενάριο να στήσουν εκδηλώσεις το φετινό, δύσκολο καλοκαίρι, όσο περνούν οι μέρες, ωστόσο, η εικόνα αυτή φαίνεται να διαφοροποιείται. Κι ενώ θεωρούσαμε σχεδόν δεδομένο ότι, εκτός από κάποιες λίγες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών, δεν θα είχαμε άλλες μαζικές διοργανώσεις, η πραγματικότητα ήρθε να μάς διαψεύσει. Γιατί υπάρχουν ήδη στα σκαριά όχι ένα αλλά δύο μουσικά φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν σε δύο διαφορετικά σημεία της χώρας.

Το πρώτο είναι το «Urban Athens Festival 2.0» που θα φιλοξενηθεί στις 7 και 8 Αυγούστου στο γνώριμο, στους περισσότερους Terra Vibe Park της Μαλακάσας τον χώρο που έχει συνδεθεί, κατά κύριο λόγο, με το Rockwave Festival. Πρωταγωνιστές της εναρκτήριας μέρας του φεστιβάλ θα είναι οι Πυξ Λαξ οι οποίοι θα υποδεχτούν στη σκηνή πολλούς και γνωστούς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων θα είναι μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού αλλά και συμμετοχές – έκπληξη.
papakwnstantinou-pyx-lax
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα εμφανιστεί μαζί με τους Πυξ Λαξ στον νέο ανοιχτό συναυλιακό χώρο της Κατερίνης

Πολύ δυνατό είναι το line up της δεύτερης ημέρας στο οποίο συμμετέχουν τρία δημοφιλή συγκροτήματα , οι μουσικά πρωτοπόροι Villagers of Ioannina City, οι σκληροί Rotting Christ αλλά και οι Planet of Zeus. Το πρόγραμμα αυτό θα ικανοποιήσει, σίγουρα, τους λάτρεις του σκληρού ήχου.
Η δεύτερη μουσική φεστιβάλικη διοργάνωση έχει τίτλο Long Beach Festival 2.0 και θα πραγματοποιηθεί σε έναν ολοκαίνουργιο, ανοιχτό χώρο που βρίσκεται στο 55ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Κατερίνης. Πρόκειται επί της ουσίας για μια νέα φεστιβαλική βάση, πιο κοντινή στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας, η οποία φιλοδοξεί να καθιερωθεί, μέσα στα επόμενα χρόνια.
Κλείσιμο
villagers_of_ioannina_city
Οι Villagres of Ioannina City θα παίξουν και στα δύο φεστιβάλ

Και αυτό το φεστιβάλ θα είναι διήμερο, θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Ιουλίου. Την πρώτη ημέρα του το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την μουσική σύμπραξη Πυξ Λαξ – Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τη δεύτερη τους Villagers of Ioannina City, Rotting Christ, Planet of Zeus και Thrax Punks.
Να πούμε, εδώ ο κωδικός αριθμός, 2.0 που συναντάμε στον τίτλο του φεστιβάλ παραπέμπει στο νέο, το διαφορετικό, το επαναστατικό, ό,τιδήποτε οδηγεί σε νέες εμπειρίες.

Η προπώληση των εισιτηρίων και για τα δύο μουσικά φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στις 10.30 π.μ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Επίθεση με βιτριόλι: Κλήθηκε και ο σύντροφος της 35χρονης - «Δεν είχα σχέση με την Ιωάννα»

Εισαγγελική έρευνα για τον 28χρονο που φέρεται να έσπασε την καραντίνα στη Λαμία

Στους δρόμους και σήμερα οι εκπαιδευτικοί ενάντια στο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης