Με κεντρικό σύνθημα «Οι εκπαιδευτικοί έχουν φωνή, αυτό το νομοσχέδιο να μην ψηφιστεί» οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, μπροστά από την Βουλή, και ζητούν την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου καθώς και την απόσυρση της τροπολογίας για τη ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων με κάμερες στα σχολεία.
Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και στηρίζουν εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, εκπαιδευτικοί σύλλογοι, το ΠΑΜΕ, σωματεία καθώς και φοιτητικοί σύλλογοι.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.