Video: Τέλος στα αμέτρητα «κουμπάκια» του Insignia

Video: Τέλος στα αμέτρητα «κουμπάκια» του Insignia

Λιγότεροι διακόπτες, περισσότερη ευκολία. Αυτή την αρχή ενστερνίστηκε ευτυχώς η Opel στο νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που εξοπλίζει το ανανεωμένο Insignia.

Video: Τέλος στα αμέτρητα «κουμπάκια» του Insignia
Στο απερχόμενο μοντέλο η κεντρική κονσόλα είχε τόσο πολλούς διακόπτες που ο οδηγός χρειαζόταν ώρες να εξοικειωθεί μαζί τους, ενώ η χρήση των συστημάτων δεν ήταν εύκολη με το όχημα εν κινήσει.

Το σύστημα ονομάζεται IntelliLink και επιτρέπει στον οδηγό του μεσαίου Opel να συνδέσει και να χειρίζεται εύκολα διάφορες συσκευές (smart phone ή MP3 player) ή να χρησιμοποιεί το ραδιόφωνο και το σύστημα πλοήγησης. Υπάρχουν τέσσερις τρόποι χειρισμού: μέσω της οθόνης αφής, του touchpad στη βάση της κεντρικής κονσόλας, του διακόπτη στο τιμόνι ή μέσω φωνητικών εντολών.

Στην μεγάλη οθόνη των 8 ιντσών μπορούν να εμφανίζονται ακόμη και ταινίες που έχουν αποθηκευτεί στο smart phone. Αρκεί βέβαια το Insignia να είναι σταματημένο. Ο ιδιοκτήτης του ανανεωμένου Insignia έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει την αρχική εικόνα όπως σε ένα κινητό, τοποθετώντας τα εικονίδια που είναι πιο χρήσιμα. Αρκετές λειτουργίες, όπως το τηλέφωνο, εμφανίζονται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων και ελέγχονται με τα κουμπιά στο τιμόνι, ώστε ο οδηγός να μην βγάζει τα χέρια του από αυτό.

Το Insignia θα αρχίσει να διατίθεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, με νέους κινητήρες βενζίνης και diesel, ενώ θα υπάρχει και έκδοση χωρίς τέλη κυκλοφορίας.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης