Το νέο Hundai i30

Το νέο Hundai i30

Το νέο Hyundai i30 αποκάλυψε η Κορεατική εταιρεία. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα… γενναιόδωρο facelift που έκαναν οι σχεδιαστές της εταιρείας στο Ευρωπαϊκό Τεχνικό Κέντρο της Hyundai στη Γερμανία. Είναι σαφές πως το επερχόμενο μικρομεσαίο της Hyundai σχεδιαστικά ακολουθεί τη νέα γραμμή της εταιρείας, όπως την έχουμε δει τόσο...

Διόρθωσαν από τα υψηλά έτους οι ασιατικές αγορές
Το νέο Hundai i30
Το νέο Hyundai i30 αποκάλυψε η Κορεατική εταιρεία. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα… γενναιόδωρο facelift που έκαναν οι σχεδιαστές της εταιρείας στο Ευρωπαϊκό Τεχνικό Κέντρο της Hyundai στη Γερμανία.

Είναι σαφές πως το επερχόμενο μικρομεσαίο της Hyundai σχεδιαστικά ακολουθεί τη νέα γραμμή της εταιρείας, όπως την έχουμε δει τόσο στο ix35 όσο και στα επερχόμενα i40 και Veloster, όντας πιο σύγχρονο και νεανικό από το τωρινό. Το εμπρός μέρος μάλιστα, υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Hyundai με το εξάγωνο άνοιγμα εισαγωγής αέρα, που είδαμε και σε κάποιες εκδόσεις του i20.

Οι περισσότερες όμως αλλαγές έχουν γίνει στο εσωτερικό του, το οποίο προέρχεται τόσο από το νέο SUV Veloster.
Κάτω από το καπό θα βρούμε τους γνώριμους ατμοσφαιρικούς κινητήρες βενζίνης, των 1,4lt απόδοσης 100PS και των 1,6lt απόδοσης 140. Θα υπάρχουν και δύο νέοι κινητήρες πετρελαίου, 1,4 απόδοσης 90PS και 1,6 απόδοσης 126. Όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και ανάλογων σχέσεων αυτόματο.

Κλείσιμο









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης