News
#TAGS:

Ανανεωμένο Jeep Renegade με νέους κινητήρες

Jeep-Renegade-2019-1600-0b

Το ανανεωμένο Jeep Renegade αποκτά νέα γκάμα κινητήρων που ξεκινά από τα 1.000 κυβικά εκατοστά και τους 120 ίππους.

Το μικρό μοντέλο της Jeep ανανεώθηκε αισθητικά και μηχανικά με στόχο να διατηρήσει τα υψηλά μερίδια που καταγραφεί στην ευρωπαϊκή αγορά (το λανσάρισμά του αναμένεται το Φθινόπωρο).

Όπως βλέπουμε και στις σχετικές εικόνες, στον τομέα της σχεδίασης το Renegade έρχεται με ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, νέο προφυλακτήρα & διακοσμητικά πλαστικά στα πλάγια, όπως επίσης και με νέας αισθητικής ζάντες αλουμινίου. Στην καμπίνα του μοντέλου έχει γίνει redesign στην κεντρική κονσόλα για καλύτερη πρακτικότητα και παράλληλα το σύστημα πολυμέσων έχει βελτιωθεί. Επίσης, αναμένουμε ορισμένες μικρές διαφοροποιήσεις στις επενδύσεις και στις επιλογές εξατομίκευσης.

Το σημαντικότερο στοιχείο που βρίσκουμε στο ανανεωμένο Renegade αφορά την προσθήκη δύο νέων τούρμπο βενζινοκινητήρων.  Ο μικρότερος τρικύλυνδρος 1.000αρης έχει απόδοση 120 ίππων και 19,4 kg ροπής ενώ ο μεγαλύτερος τετρακύλινδρος 1.300αρης φθάνει τους 150 ή τους 180 ίππους και τα 27,5 kg ροπής. Επίσης ελαφρώς ανανεωμένοι είναι οι πετρελαιοκινητήρες MutliJet II των 1.6 και 2.0 λίτρων (120 άλογα στα 1.6 lt. και 140 ή 170 ίππους για τον 2λιτρο). Ανάλογα με τον επιλεγμένο κινητήρα είναι δυνατός ο συνδυασμός με χειροκίνητο 6αρι κιβώτιο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη ή αυτόματο εννέα σχέσεων ενώ θα υπάρχουν μπροσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

 

Τέλος, σημειώστε πως το μοντέλο της Jeep θα προσφέρεται και πάλι σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις: Sport, Longitude, Limited & Trailhawk.

 

Δείτε Επίσης

mustang

Η νέα πανίσχυρη Shelby GT500 είναι η ισχυρότερη “νόμιμη” Mustang όλων των εποχών αλλά και το ισχυρότερο αυτοκίνητο που έχει παρουσιάσει ποτέ η Ford. Είναι παράλληλα και η πιο σοφιστικέ Mustang καθώς συγκεντρώνει προηγμένη τεχνολογία με στόχο την διασκέδαση του οδηγού εντός και εκτός πίστας.

tyres

Γνωρίζουμε πως η χαμηλή τιμή είναι η κυριότερη αιτία για την απόκτηση των μεταχειρισμένων ελαστικών. Έτσι ψάξαμε τα υπέρ και τα κατά της επιλογής αυτής και σας τα παρουσιάζουμε.

bosch

Η Bosch, εταιρεία πρωτοπόρος στα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας αυτοκινήτου και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση της οδικής παιδείας των νέων.

ford

Ανακοινώθηκε και επίσημα η παγκόσμια συμμαχία μεταξύ της Volkswagen AG και της Ford Motor Company. Σκοπός της είναι (σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους) να βοηθήσει τις δύο εταιρείες να ανταγωνίζονται καλύτερα και να καινοτομούν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο στην αυτοκινητοβιομηχανία.

sales24

Σε μάστιγα τείνει να εξελιχθεί το φαινόμενο των «πειρατών» εμπόρων αυτοκινήτων οι οποίοι δραστηριοποιούνται μέσω του Διαδικτύου και ειδικότερα μέσω ιστοσελίδων πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και δεν πληρώνουν ενοίκια, ασφαλιστικές εισφορές, ΦΠΑ αλλά και φόρο εισοδήματος.

ceed12

H Kia Hellas καλωσορίζει το νέο Διευθυντή Marketing κ. Νάσο Κραββαρίτη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από τις 14 Ιανουαρίου.

1