McLaren: Φουλ τις μηχανές!

McLaren: Φουλ τις μηχανές!

Τρέμε Ferrari και Lamborghini! Μια βρετανική εταιρία με περιορισμένη παραγωγή θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα μπει στα χωράφια των περίφημων ιταλικών εταιριών. Για πολλά χρόνια η McLaren πρωταγωνιστεί στην Formula 1, όμως η αξία που έχει κερδίσει το όνομα της εταιρίας έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα...

McLaren: Φουλ τις μηχανές!
Τρέμε Ferrari και Lamborghini! Μια βρετανική εταιρία με περιορισμένη παραγωγή θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα μπει στα χωράφια των περίφημων ιταλικών εταιριών. Για πολλά χρόνια η McLaren πρωταγωνιστεί στην Formula 1, όμως η αξία που έχει κερδίσει το όνομα της εταιρίας έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα για να αποφέρει έσοδα από πωλήσεις αυτοκινήτων.
Η McLaren έχει ήδη επενδύσει 225 εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη του μοναδικού έως σήμερα μοντέλου της, του MP4-12C και της αγωνιστικής του έκδοσης. Παρά την πολύ υψηλή τιμή τους (140.000 ευρώ για την πολιτική έκδοση και 350.000 ευρώ για την αγωνιστική), η McLaren έχει ήδη δεχτεί 2.000 παραγγελίες και ο χρόνος αναμονής σήμερα υπερβαίνει τα δύο χρόνια!
Βλέποντας λοιπόν τις δουλειές να πηγαίνουν πολύ καλά, οι Βρετανοί άνοιξαν ήδη την πρώτη τους έκθεση σε ακριβή περιοχή του Λονδίνου και σκοπεύουν να επενδύσουν άλλα 700 εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη και προώθηση 13 νέων μοντέλων και εκδόσεων! Η εντυπωσιακή αυτή είδηση δεν αποτελεί φήμη, αλλά προέρχεται από συνέντευξη του γενικού διευθυντή της εταιρίας Άντονι Σέριφ στο Bloomberg.
Όλα δείχνουν ότι το μέλλον της McLaren είναι λαμπρό στον γοητευτικό κόσμο των εξωτικών supercars…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης