Video: To πρώτο επίσημο της αγωνιστικής McLaren!

Video: To πρώτο επίσημο της αγωνιστικής McLaren!

Προ μηνών σας είχαμε παρουσιάσει το πρώτο βίντεο της αγωνιστικής MP4-12C από την πίστα του Silverstone. Πρόσφατα έγινε στην Ισπανία και η επίσημη παρουσίαση του supercar που θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα FIA GT3...

Πυρκαγιές σε παιδικό σταθμό και σχολείο
Video: To πρώτο επίσημο της αγωνιστικής McLaren!
Προ μηνών σας είχαμε παρουσιάσει το πρώτο βίντεο της αγωνιστικής MP4-12C από την πίστα του Silverstone. Πρόσφατα έγινε στην Ισπανία και η επίσημη παρουσίαση του supercar που θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα FIA GT3 για να αντιμετωπίσει εξίσου πανίσχυρα μοντέλα όπως η Ferrari 458 Challenge.
Η McLaren θα διαθέτει 20 αυτοκίνητα τα οποία θα δούμε να δοκιμάζονται σε αγώνες του Silverstone, του Magny-Cours και στις 24 Ώρες του Spa ώστε να είναι πανέτοιμα για πλήρη συμμετοχή στο πρωτάθλημα του 2012.
Οι βασικές διαφορές της αγωνιστικής GT3 από την πολιτική MP4-12C αφορά στην μείωση της ισχύος του «διπλοτούρμπινου» V8 κινητήρα των 3,8 lt στους 500 PS (από 600) ώστε η ισχύς να «χειραγωγείται» πιο εύκολα. Επίσης, το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων έχει αντικατασταθεί από σειραϊκό ημιαυτόματο έξι σχέσεων που ζυγίζει 80 kg λιγότερο.
Πολλά άλλα εξαρτήματα έχουν αλλάξει και συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές του πρωταθλήματος GT3 ενώ η ανάρτηση και τα φρένα έχουν ενισχυθεί. Φυσικά, απουσιάζει το ηλεκτρονικό σύστημα ProActive Chassis.
Κλείσιμο
Πέρα από τα 20 GT3 που θα δούμε την σεζόν 2012 η McLaren έχει προγραμματίσει την κατασκευή ακόμη 20 για την περίοδο 2013-2014.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης