Νίκη στον τελευταίο γύρο για Πεντρόσα

Νίκη στον τελευταίο γύρο για Πεντρόσα

Δραματικό ήταν το φινάλε του αγώνα του Μπρνο, του Moto GP. Σε αυτό ήταν πρωταγωνιστές οι δύο διεκδικητές του τίτλου. Τελικός νικητής, ο Ντάνι Πεντρόσα! Ο Χόρχε Λορένθο, με την Yamaha, είχε πάρει την πολ ποζίσιον, με τον αντίπαλο του...

Νίκη στον τελευταίο γύρο για Πεντρόσα
Δραματικό ήταν το φινάλε του αγώνα του Μπρνο, του Moto GP. Σε αυτό ήταν πρωταγωνιστές οι δύο διεκδικητές του τίτλου. Τελικός νικητής, ο Ντάνι Πεντρόσα!
Ο Χόρχε Λορένθο, με την Yamaha, είχε πάρει την πολ ποζίσιον, με τον αντίπαλο του (Honda) να σημειώνει τη 3η καλύτερη επίδοση στις κατατακτήριες δοκιμές.

Οι δύο Ισπανοί πήραν εξ αρχής κεφάλι, δείχνοντας αμφότεροι αποφασισμένοι να δουν πρώτοι τη καρό σημαία. Ο Πεντρόσα περίμενε μέχρι τα μισά του αγώνα για να επιτεθεί, πράγμα που έκανε με επιτυχία κλέβοντας τη πρωτοπορία. Προσωρινά όμως αφού ο Λορένθο δεν είχε πει τη τελευταία του λέξη.

Περίμενε μέχρι τον τελευταίο γύρο του αγώνα ανακτώντας τη ηνία με μία εκπληκτική προσπέραση στο αργό κομμάτι της πίστας της Τσεχίας. Αλλά στις… καθυστερήσεις, στα τελευταία κυριολεκτικά μέτρα του αγώνα, ο Πεντρόσα έκανε μία αποφασιστική κίνηση, προσπερνώντας στο τελευταίο σικέιν!

Στη  βαθμολογία εξακολουθεί να προηγείται ο Λορένθο, με 245 βαθμούς αλλά ο Πεντρόσα είναι πλέον ακόμα πιο κοντά, στους 232. Ουσιαστικά εκτός μάχης τίτλου πια ο Κέισι Στόνερ, στους 186.
Επόμενος γύρος του MotoGP, στις 16 Σεπτεμβρίου στο Μιζάνο της Ιταλίας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης