Μένει ο Μάσα στη Ferrari το 2013!

Μένει ο Μάσα στη Ferrari το 2013!

Η επίσημη ανακοίνωση της Ιταλικής ομάδας ήρθε να δώσει ένα τέλος στα σενάρια για τον teammate του Αλόνσο. Τελικά ο Μάσα θα παραμείνει στη Ferrari για ακόμη μια χρονιά.

Εκτός ΕΕ μας θέλουν οι Γερμανοί
Μένει ο Μάσα στη Ferrari το 2013!
Όπως αναμένονταν η Ferrari ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με το Φελίπε Μάσα που θα οδηγεί μαζί με τον Αλόνσο τα μονοθέσια της Ιταλικής ομάδας το 2013. Ο Βραζιλιάνος πιλότος που μέχρι το καλοκαίρι είχε πολύ άσχημα αποτελέσματα έδειξε το τελευταίο διάστημα να έχει βρει έναν ρυθμό. Ειδικά σε Ιαπωνία – Κορέα μάζεψε για λογαριασμό της Ιταλικής ομάδας 27 βαθμούς φτάνοντας τους 81.

Η ανακοίνωση της Ferrari έδωσε οριστικά τέλος στην ονοματολογία. Το προηγούμενο διάστημα ακούστηκαν πολλά από το όνομα του Μαρκ Γουέμπερ (σ.σ: το παραδέχτηκε και ο ίδιος πως υπήρχαν επαφές) μέχρι αυτά των Πέρεζ, Χούλκενμπεργκ και Σουμάχερ. Ο Πέρεζ που θεωρήθηκε άπειρος για τη Ferrari επιλέχθηκε τελικά από τη McLaren. Ο Σουμάχερ αποχωρεί… ξανά και ο Χούλκενμπεργκ όπως όλα δείχνουν οδεύει προς τη Sauber.

Κλείσιμο
Ο Μάσα πριν δυο μέρες όταν προκλήθηκε σχετικά από συναδέλφους στην Κορέα απάντησε:
«Πολύ σύντομα θα ξέρουμε. Δεν ανησυχώ, απλά περιμένω το ΟΚ».

Μετά την επίσημη ανακοίνωση ο Μάσα συμπλήρωσε:
«Είμαι ευτυχισμένος απ' αυτή την ανανέωση. Η Ferrari είναι η αθλητική μου οικογένεια και σ' όλη μου την καριέρα αγωνίζομαι με κινητήρες Ferrari στη F1. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε μονοθέσιο με διαφορετικό κινητήρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Λούκα ντι Μοντεζέμολο και τον αγωνιστικό διευθυντή Στέφανο Ντομενικάλι που με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές δείχνοντας πίστη σε μένα. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
 
O αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari Στέφανο Ντομενικάλι είπε επί του θέματος: «Είμαστε χαρούμενοι που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με το Φελίπε για έναν ακόμη χρόνο. Είναι μαζί μας περισσότερα από 10 χρόνια και τελευταία δείχνει ξανά πόσο ανταγωνιστικός είναι. Αυτό είναι το ζητούμενο απ' όποιον οδηγό βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της Ferrari».

Ρίχνοντας μια ματιά πίσω από την κουρτίνα δεν μπορεί να μην αξιολογήσει κανείς πως τη συμφωνία ανανέωσης έκλεισε ο μάνατζερ του Μάσα και γιος του προέδρου της FIA, ο πανίσχυρος Νίκολας Τοντ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης