Μάσα: Θα χρειαστεί τη στήριξή μου ο Αλόνσο!

Μάσα: Θα χρειαστεί τη στήριξή μου ο Αλόνσο!

Ο Φελίπε Μάσα δέχεται μεγάλη πίεση από τον Ιταλικό Τύπο καθώς στη Γερμανία είχε μια ακόμη πολύ άσχημη εμφάνιση την ώρα που ο έτερος πιλότος της Ferrari, Φερνάντο Αλόνσο πήρε τη νίκη στο Γερμανικό GP

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Συμφωνία για 1 ευρώ!
Μάσα: Θα χρειαστεί τη στήριξή μου ο Αλόνσο!
Ο Φελίπε Μάσα δέχεται μεγάλη πίεση από τον Ιταλικό Τύπο καθώς στη Γερμανία είχε μια ακόμη πολύ άσχημη εμφάνιση την ώρα που ο έτερος πιλότος της Ferrari, Φερνάντο Αλόνσο πήρε τη νίκη στο Γερμανικό GP.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος προσπαθώντας να αντιδράσει είπε:
Κλείσιμο
«Σίγουρα ο Φερνάντο με χρειάζεται, σε ένα πρωτάθλημα που εξελίσσεται όπως το φετινό είναι πολύ σημαντικό να μαζεύουν βαθμούς και τα δυο μονοθέσιο. Είναι τόσο έντονος ο ανταγωνισμός που δεν αποκλείεται το τελικό αποτέλεσμα να κριθεί σ’ ένα και μόνο βαθμό. Από τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν κάθε αγώνας θα είναι σημαντικός. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιώνουμε το μονοθέσιο όπως κάναμε στους τελευταίους αγώνες. Έτσι ο Φερνάντο θα μπορέσει να μείνει ως το τέλος στη μάχη του τίτλου».

Από την πλευρά του ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι εξέφρασε για μια ακόμη φορά τη στήριξη της ομάδας στο πρόσωπο του Μάσα: «Θέλουμε να στηρίξουμε 100% το Φελίπε. Είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια, μια ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι είναι σε θέση να δώσει πίσω στην ομάδα ότι του δίνουμε».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης